Както и Капитан Америка (това е на Marvel) - хвърляше щита си и той се връщаше, играл съм го на Sega Mega Drive II.
creator написа:Абе сещате ли се... не знам дали го споменахте, за Капитан Планета и планетяните - някакво социално отговорно сериалче, спомням си един епизод, в който една от героините със свръх сили предотвратяваше някакво наводнение в града
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
nilstron написа:Здравйте, бих искал малко помощ за линкове към следната анимация. В неясе разказва за времето преди и в началото на ледената епоха, самият анимационен сериал носи името на главния герой, мисля, че първата буква е "Г".Той се придвижва следвайки всеки път посоката посочена му от неговия нож и където и да отиде носи на хората от различните племена познанията, които е събрал през житейския си път. Толкова мога да помогнаПомогнете и вие
nilstron написа:Здравйте, бих искал малко помощ за линкове към следната анимация. В неясе разказва за времето преди и в началото на ледената епоха, самият анимационен сериал носи името на главния герой, мисля, че първата буква е "Г".Той се придвижва следвайки всеки път посоката посочена му от неговия нож и където и да отиде носи на хората от различните племена познанията, които е събрал през житейския си път. Толкова мога да помогнаПомогнете и вие