Малко трудно се намира в България, но го има в Baneasa Shopping City в Букурещ (до летището), а често имам път натам.

Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Ти еба майката бе смешник.PurpleSoul написа:Според мен ако ви ги налеят няколко вида така без етикетчетата няма да можете да ги различите ама давйте тук да покажем кой каква марка пие![]()
На мен любима си ми е ракийката
За личен вкус не си ли чувал бе, гей тъп?PurpleSoul написа:Според мен ако ви ги налеят няколко вида така без етикетчетата няма да можете да ги различите ама давйте тук да покажем кой каква марка пие![]()
На мен любима си ми е ракийката
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!

Е ти па се 1 ше различиш балантаинс и грантс примерно...Морт написа:Какъв личен вкус, като е точно така. Не веднъж сме го правели тоя експеримент на работа. Идва някой, вика "Аз пия Х, Y е яко пикоч", сипва му колегата на бара обратното и гледай сеир. На 10 човека 1 до 3 усещат, че нещо не е така.
Та до там с пиячите (:
И се чудите що никой вече не ви идва в пиканото заведение...Не веднъж сме го правели тоя експеримент на работа. Идва някой, вика "Аз пия Х, Y е яко пикоч", сипва му колегата на бара обратното и гледай сеир.
чирус ревалSpock написа:Чивас Регал ?!
?denik написа:Някой пил ли е бърбън Heaven Hill?
Vermic написа:
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq