Red Аlert 3 vs StarCraft II
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Re: Red Аlert 3 vs StarCraft II
For the Emperor !
...
Witness the twelve barrels from hell !
...
Witness the twelve barrels from hell !
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
-
Steel
- Обратна връзка:
Блаблабла.
По принцип може много да се спори дали тиранидите или некроните >>> all
По принцип може много да се спори дали тиранидите или некроните >>> all
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Ъъъ, само аз ли съм на мнение, че Space Marines>ALL
-
Steel
- Обратна връзка:
Щото не си запознат с историятаEmanuil написа:Ъъъ, само аз ли съм на мнение, че Space Marines>ALL
Стилян.
- bgKommando
- Обратна връзка:
the Forces of Chaos Bow to me!
Chaos > all
Иначе по темата за RA3vsSCII не знам още е рано да се каже( Все пак още не сме видяли какво точно ще ни предлага StarCraft II).Това което мога в момента да кажа в момента за Starcraft II e Jim Raynor с коса WTF!
Chaos > all
Иначе по темата за RA3vsSCII не знам още е рано да се каже( Все пак още не сме видяли какво точно ще ни предлага StarCraft II).Това което мога в момента да кажа в момента за Starcraft II e Jim Raynor с коса WTF!
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
- Txc
- В момента играе: Urban Terror най-вече
http://urbanterror.info/ - Местоположение: някъде в България ,може би
- Обратна връзка:
Stan40_San, не те знам къде си спал(не се заяждам,случва се човек да пропусне нещо,човешко е) ,но факт е ,че направих тема подобна на ''Колко е тъп Txc'' , казва сеStan40_San написа:Млъкни бе оффтопик келеш!!! ТКолкото и да е безсмислена темата, все пак не е за да се доказваш колко си тъп! Направи си лична тема "Колко е тъп Тхс?", можеш даже и анкетка да си направиш...
(или поне се казваше ако админа не я е изтрил) ''Каня на дискусия (абе спор) всички срещу мен '' ,даже темите бяха 2(компа се бъгна ,не пиша от нас ,от 1 компютър няма да казвам къде,който е малко дооста стар,бъгав и е под Windows 98 Second Edition
отключи 1-та и да изтрие другата,но не стана.
Нямам много време в момента ,но още утре ще отговоря и на другите .
''If you had... 1 shot or 1 opportunity, to seize everything you ever wanted... in 1 moment.
Would you capture it... or just let it slip ? ''
- Txc
- Обратна връзка:
A да ти е хрумнало ,че може оригиналността да не е цел на изказването на въпросното лице. Просто това ми е мнението.Ahriman написа: Мен па ме изнервя, когато някой се мисли за адски оригиналния и за полубог, като изкаже мнение, различно от мнението на повечето.
Това ,че те дразни различното и това,че не мисля като теб си е твой проблем. Научи се да приемаш и чуждо мнение .
Кефят ме StarCraft,WarCraft & Diablo , но остатъка ...
Не съм против играчите ,които играят въпросната игра ,а против самата игра . Познавам лично хора много по-умни хора то от мен ,които играят въпроснат игра. Хората обичат да употребяват занимавки ,за да не се натоварват ,да си отпочиват и т.н.
Защо мислиш , че шаха не е толкова популярен като има несравнимо по-добър ''gameplay'' ???
Харесвам RedAlart3 и това ме прави неподготвен ?! Се тая. Това ,че повечето я мислят за тъпа не ми пречи да я харесвам и категорично не значи ,че е тъпа или че не струва.
И мнението на мнозинството не е задължителна абсолютната истина.
''If you had... 1 shot or 1 opportunity, to seize everything you ever wanted... in 1 moment.
Като гледам е било за доброMARiNZ0 написа:Поредната "Blizzard крадат от Warhammer" тема...
На някои хора така и не им стана ясно, че ако навремето GW и Blizz се бяха разбрали за лиценза, сега zerg-а щеше да си е tyranid, a terran-a - space marines...
Не можете ли да приемете факта, че SC си е warhammer стратегия? Просто заради пустите лицензи Blizzard се принуждават да променят някои единици, имена и т.н.
Блаблабла... Нещо май имаш некви големи драми и огромна интелигентност, а? Правиш се на философ и се имаш много насериозно... А това е форума на ПЦМания - кенеф и половина пълен с хейтърчета и единствените сериозни хора пишат супер рядко и то на теми които са им интересни, а не се опитват да се защитават от всяка нападка... Тия дето много се защитават, само си просят храненето...Txc написа:Stan40_San, не те знам къде си спал(не се заяждам,случва се човек да пропусне нещо,човешко е) ,но факт е ,че направих тема подобна на ''Колко е тъп Txc'' , казва сеStan40_San написа:Млъкни бе оффтопик келеш!!! ТКолкото и да е безсмислена темата, все пак не е за да се доказваш колко си тъп! Направи си лична тема "Колко е тъп Тхс?", можеш даже и анкетка да си направиш...
(или поне се казваше ако админа не я е изтрил) ''Каня на дискусия (абе спор) всички срещу мен '' ,даже темите бяха 2(компа се бъгна ,не пиша от нас ,от 1 компютър няма да казвам къде,който е малко дооста стар,бъгав и е под Windows 98 Second Edition,форума забива , vbox-а едвам върви , youtube преди вървеше ,но сега изобщо ). И 2-те теми имаха анкети ,в които бяха заложени опции , с разни обиди по-мой адрес. Дори писах ,че е желателно ако някой не е съгласен , не мисли , че е редно или е на моя страна да не пише. Имах желание да ме опсуват солидно доста страници (поне 20-30) но админа беше на друго мнение ,заключи ги и 2-те писах да
отключи 1-та и да изтрие другата,но не стана.
Нямам много време в момента ,но още утре ще отговоря и на другите .
п.с. ако много искаш да философстваш, прегледай постовете на Трупонарезенинс (или нещо от сорта, така и не го научих) и го имитирай... междувременно си еби майката!
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
- Txc
- Обратна връзка:
Прав си . Тук е пълно с хейтъри дето хейтят заради самото хейтене(че и хейтят некадърно)
. Се ми е тая дали някой ще ме ругае , псува или не. Колкото да копирам когото и да било ,не благодаря имам
си собствен път . Аз всъщност пиша ей така междудругото ,като
нямам какво друго да правя.
btw Stan40_San тис си по-добрия хейтър(това е комплимент)
доводите ти са доста по-разумни от мнозинството некъдърни
хейтъри
.
Кефиш ме.
си собствен път . Аз всъщност пиша ей така междудругото ,като
нямам какво друго да правя.
btw Stan40_San тис си по-добрия хейтър(това е комплимент)
доводите ти са доста по-разумни от мнозинството некъдърни
хейтъри
Кефиш ме.
>>> ALL