Stealth написа:"вие пък да не би да излизате с по-красиви"
Да!
Stealth написа:"вие пък да не би да излизате с по-красиви"
Jorix написа:Тва дали е знаела отговора не можем да сме сигурни,но възможността да не го знае при положение че е на 24,има висше и учи европейско право наистина е минимална.Пъвото,второто деиствително някви такива фактологични въпроси грам не показват нивото на интелекта на един човек.Ти може да си гении и пак да не знаеш коя е столицата на Гърция да кажем.Да си интелигентен означава да можеш да се изразяваш добре,да имаш бърз ум,добра логика и тн.,а не да знаеш разни факти.Тва е да си начетен и 2те неща нямат почти нищо общо.3то аз не видях някъде тя да претендира,че е умна (освен там клишираните уж изисквания за мис България което са глупости).Каза единствено че има 2 висши,което не виждам нищо нагло в тва.Напротив похвално е
One Vision написа:Sentry написа:One Vision, и какво, като нарече половината форум заблудени злобни овце по-цъфнал и вързал ли се чувстваш?
Съвсем не. Което, разбира се, не променя факта, че вие сте заблудени, злобни овце.
1во не е грозна.Просто не е най красивата.2ро няма от къде да знаеш дали е глупава.3то и ти да беше мистър България и ти щеше да имаш самочувствие,независимо хубав ли си грозен ли си и тн.Тъй че деиствително нямате право да я хранитеSentry написа:One Vision написа:Съвсем не. Което, разбира се, не променя факта, че вие сте заблудени, злобни овце.
Да обобщим, ние сме заблудени злобни овце, защото плюем грозна и глупава жена с незаслужено огромно самочувствие и нагло държание, която някак си, по неведоми пътища, се е сдобила с титлата "Най-красива, умна и добродетелна българка", която ще представя цяла България в международен конкурс за красота, ум и добродетели, така ли?
Gipo написа:
Имам един въпрос аз. Как човек на 24 години има две висши образования? Аз ли не съм запознат или за висше образование се учи 4 години (поне). Второто какво е? Под формата на магистратура ли го е взела? И все пак, магистратурата не се брои за друго висше...