И аз тия дни го отворих 4чан и /b/ като четеш верно клетките ти измират с ебаси темпото. Са разбирам тукашните nolife freaks откъде копират сичките си идеи. От /b/ глупостите единствените които ме кефят са pedobear (както го обясняват там - because every person is a bit of a pedophile) и advice dog ... Да кажем тва с тая boxxy е нема такава тъпня, а /b/тардовете му се вживяват се едно е нещо хиперзабавно. Подобно нърдиш чувство за хумор, типично за хора без каквото и да е нормално занимание, ич не ме радва.
ПС - Ако някой ме цитира и напише "SAGE" да умре от насилствено преяждане.
slim_k написа:И аз тия дни го отворих 4чан и /b/ като четеш верно клетките ти измират с ебаси темпото. Са разбирам тукашните nolife freaks откъде копират сичките си идеи. От /b/ глупостите единствените които ме кефят са pedobear (както го обясняват там - because every person is a bit of a pedophile) и advice dog ... Да кажем тва с тая boxxy е нема такава тъпня, а /b/тардовете му се вживяват се едно е нещо хиперзабавно. Подобно нърдиш чувство за хумор, типично за хора без каквото и да е нормално занимание, ич не ме радва.
ПС - Ако някой ме цитира и напише "SAGE" да умре от насилствено преяждане.
Извинете ме за нуубщината ама тези неща къде ги четете (или гледате) нещо не схващам