Piercing-ВЪПРОС4Е
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Re: Piercing-ВЪПРОС4Е
Човек ми е идол 
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Момиче малко! Имам кола и мога да те закарам до на тъмно - и по светло, и по тъмно!
Но!
За да го направя, ти трябва да си направиш голи снимки.Но не! Аз не искам да виждам тези твои снимки! Ти просто ги прати на юзъра човек - нека зарадваме момчето! А пък аз ще те закарам, когато той ми потвърди, че има снимките!
П.с. Човек е pedobear!
Но!
За да го направя, ти трябва да си направиш голи снимки.Но не! Аз не искам да виждам тези твои снимки! Ти просто ги прати на юзъра човек - нека зарадваме момчето! А пък аз ще те закарам, когато той ми потвърди, че има снимките!
П.с. Човек е pedobear!
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
Back_Door_Man
човeк написа:Изгонихте момичето бе, келеши.
Ти си по загорел от баничка при гинето бре Калояне ...тая пача 100% е грозна щом пита в тоя форум - ако беше яка поне 1000 момчета щеха да са я завели преди да пише те тука
Значи за piercing-а наще нещо не са мн съгласни,но до края на другата седмица ще си направя.Та сега имам друго въпросче,запалих се и са искам да си правя и расти.Ако може някой който знае да ми каже,ще съм му мн благодарна.
И аз иам расти, обаче в гащите.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Мани майтапа ама мога да ти сплета.
Правил съм до сега на 3ма и се полу4и яко сполучливо.

emma написа:Значи за piercing-а наще нещо не са мн съгласни,но до края на другата седмица ще си направя.Та сега имам друго въпросче,запалих се и са искам да си правя и расти.Ако може някой който знае да ми каже,ще съм му мн благодарна.
Ако ти дойде умната идея да си сложиш пиърсинг на носа, пусни една тема да ти търсим някоя ферма. Хем ще те поят, хем ядене без пари ще ти дават, хем ще ще те обгрижват разни кочове там.Токувиж като ти острижат вълната от главата, може да изкараш пари да си направиш още един пиърсинг.
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
човeк написа:Какво негодуваш, не си и майка.
Ти ли си майка й ?
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
Gipo написа:Аз съм и майка!
Извратеняк !
Gipo написа:Как можа да го кажеш, аз не съм такъв.
А каква си ?