Петиция срещу Евгени Андреев
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Re: Петиция срещу Евгени Андреев
Gastly, този път ще бъда по-директен. Дразни ме да ми обясняваш, че има по-важни неща. Първо, защото факта, че има по-важни неща не означава, че всичко освен едното единствено, което ти наричаш най-важно е толкова маловажно, че не заслужава внимание. Второ, защото "важността" е нещо субективно. И тук те моля да се досетиш на мен през къде ми изтича интереса към това, което ти наричаш важно. Историйката на тази тема ме е афектирала дотолкова, че да намеря за важно желанието, да почупя ръчичките на това същество. Мисля, че вече се изяснихме.
Трупо, знаеш ли... Завиждам ти. Нема ебавка. Искрено съжалявам, че нямам умението да повярвам в това, с което ти достигаш душевен мир, и твърдо знаеш, че говедото ще си получи заслуженото. Аз, колкото и да се опитвам, нещо продължава да ме гложди. Нещо продължава да ме кара да мисля, че тази злина ще остане безнаказана. И най-вече, дори и да бъде наказана, няма да се успокоя, докато не го видя. А душевен мир ще постигна само ако видя окървавената му глава на земята.
И нека е ясно, тука не говорим за смърт. Никой нема да го убие това нещо. Но един як бой, с ебати кефа бих му хвърлил.
Трупо, знаеш ли... Завиждам ти. Нема ебавка. Искрено съжалявам, че нямам умението да повярвам в това, с което ти достигаш душевен мир, и твърдо знаеш, че говедото ще си получи заслуженото. Аз, колкото и да се опитвам, нещо продължава да ме гложди. Нещо продължава да ме кара да мисля, че тази злина ще остане безнаказана. И най-вече, дори и да бъде наказана, няма да се успокоя, докато не го видя. А душевен мир ще постигна само ако видя окървавената му глава на земята.
И нека е ясно, тука не говорим за смърт. Никой нема да го убие това нещо. Но един як бой, с ебати кефа бих му хвърлил.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
http://www.blitz.bg/article/8085
Най-пълната новина, която намерих. Това леке е напълнило яко гащите и май няма да се върне дори за дипломирането от страх да не го линчуват. Змиите му пък изглежда ще бъдат обречени на гладна смърт. Вече цяла България знае кой е и каква отрепка е всъщност. И както е тръгнало ще си намери последствията от деянията си.
Най-пълната новина, която намерих. Това леке е напълнило яко гащите и май няма да се върне дори за дипломирането от страх да не го линчуват. Змиите му пък изглежда ще бъдат обречени на гладна смърт. Вече цяла България знае кой е и каква отрепка е всъщност. И както е тръгнало ще си намери последствията от деянията си.
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Аз все още не разбирам хората, които мислят, че животните нямат чувства - такива хора са вредни. Май човечеството трябва да вземе радикални мерки с индивиди, които явно имат объркани тълкувания и възприятия - на пръв поглед не е сериозно това, ама напротив - ако ще се живее в по-добър свят първо се чисти всякакъв боклук. Къде природата дава без да има смисъл - имам предвид, че животните ако са безчувствени и беземоционални нито ще имат мозък, камо ли инстинтки, нервна система... няма да показват признаци на страх, обич... Странно е, че само хората показват чувството злоба.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Тва е болен човек ... мизерник, утрепка. Погледнете го колко е жалък, в каква барака живее. Тоя е пълен аутсаидер в живота, кои го знае тоя , че е жив изобщо. Незнам кои какво му е направил или какво детство е имал, за да стигне до това положение ... ама и не ме интересува хич даже.
Колкото да постовете които прочетох ... то нямаше да е асала Българска работа, ако не се скараме. Доста глуапви коментари прочетох, ама откровено тъпанарски, но имаше и адекватни мнения.
Въпреки, че осъзнавам колко мизерен човечец , е въпросното метълче което си гледка змии и си ги цунка, сигурно и бастуна лъска докато го прави. Въпреки това, имам чуството, че ще изпитам огромен психически кеф, ако му вкарам 3-4 токата ... ама стабилни, ей така за спорта ... Гледам, че се намират хора който споделят моето мнение, мисля че Grim, беше един от тях, ако не се лъжа. Де'т се вика, отдавна не съм ходил в София, мога да дойда да се поразкарам ... след това ще пинем и ракия ....
Колкото да постовете които прочетох ... то нямаше да е асала Българска работа, ако не се скараме. Доста глуапви коментари прочетох, ама откровено тъпанарски, но имаше и адекватни мнения.
Въпреки, че осъзнавам колко мизерен човечец , е въпросното метълче което си гледка змии и си ги цунка, сигурно и бастуна лъска докато го прави. Въпреки това, имам чуството, че ще изпитам огромен психически кеф, ако му вкарам 3-4 токата ... ама стабилни, ей така за спорта ... Гледам, че се намират хора който споделят моето мнение, мисля че Grim, беше един от тях, ако не се лъжа. Де'т се вика, отдавна не съм ходил в София, мога да дойда да се поразкарам ... след това ще пинем и ракия ....
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
братле дали змята ще изяде коте зайче или пиле каква е разликата?
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
ако си го хване навънка - да го яде. в реда на нещата е.
ама...
ама...
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Еми разликата е, че в природата ако змята хване котка ще я изяде ... но змята реално не се храни с котки и е много малко вероятно да срещтне котка. Да не говорим, че змята много трудно би хванала голяма котка в природата, ако я срещтне някъде.iddqd написа:братле дали змята ще изяде коте зайче или пиле каква е разликата?
А тука за какво говорим ... да пускаш малки котки, в аквариума при змята и да го записваш и да се кефиш ... за каква изрудщина говориме тука !
------------
В природата акулата ако намери човек ще го изяде (същото важи за почти всички хищници). Ама в природата тя много рядко ще срещтне човек за да го изяде, реално тя не се храни с хора, нали ... но би го изяла, както змята ще изяде котката.
Та по твоята логика, че няма значение какво яде змята ... Аз ако си гледам акула (примерно) мога ли да й давам да яде деца, примерно ? Ще ги взимам от домовете за сираци ... ще взимам циганчета примерно ... много са, миришат и на никого няма да му пука за тях. Защо аз да не си храня акулата с циганчета ?
Only god can judge me , is that right ?
- Edwin Odesseiron
Може би щеше да е по-уместно да ползваш пирани за примера си
Впрочем има змии които са способни да погълнат човек...
Впрочем има змии които са способни да погълнат човек...
I'm busy, okay? I'm busy!
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Въпреки, че ако кажа, че ме мързи ще изглеждам смешен(а наистина ме мързи :Д) ако говориш сериозно, ще го направя. Пиши ЛС ако искаш да се разберем.Gastly написа:Давам ти 10 лева, ако ме намериш.човeк написа:То нали е много трудно да намериш някой.

-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Не разбрах какво е направил този човек?
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Еми виж първия пост бе готин.Vermic написа:Не разбрах какво е направил този човек?
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Мда даваха го по новините бях забравил ;О
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There