Колко пара влиза в къщата ви месечно ?
- extreem_90
- Обратна връзка:
Re: Колко пара влиза в къщата ви месечно ?
9 000 лв.
Не е важно колко силно удряш, а колко удара можеш да понесеш !
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Понякога нямам разумни обяснение на някои въпроси. В конкретният случай незнам защо влизам във форума ... нямам никакво обяснение, няма и никакъв, ама абсолютно никакъв смисъл да го правя. Но, макар и доста рядко, продължавам да го правя ...
Теми като тaзи, ме карат да си задавам този въпрос, но не мога да си отговоря.
Теми като тaзи, ме карат да си задавам този въпрос, но не мога да си отговоря.
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
омг ;Д
тия с по над 12к бюджет , купете си пушка и се застреляйте , ей така само за да видим за колко кинта ковчег ше ви купят ваще .
Татко е космонавт
Майка е жената-котка
взимат приблизително 90к - 250к в зависимост за кой дом за сираци трябва да се откарат кинтите иначе като се биха срещу годзила и доктор октопод общината им цакаше по 99к евро . А пък да не ви разправям като дойде армагедон колко кинти им дадоха . Аз взимам скромна заплата на тежко водолаз , гмуркам се в един вир на север от града и барам по 10к лева от т'ва щот вадя дамски превръзки от водата и рибата продължава живурка :]
get real
тия с по над 12к бюджет , купете си пушка и се застреляйте , ей така само за да видим за колко кинта ковчег ше ви купят ваще .
Татко е космонавт
Майка е жената-котка
взимат приблизително 90к - 250к в зависимост за кой дом за сираци трябва да се откарат кинтите иначе като се биха срещу годзила и доктор октопод общината им цакаше по 99к евро . А пък да не ви разправям като дойде армагедон колко кинти им дадоха . Аз взимам скромна заплата на тежко водолаз , гмуркам се в един вир на север от града и барам по 10к лева от т'ва щот вадя дамски превръзки от водата и рибата продължава живурка :]
get real
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...