The sci-fi & fiction topic
Re: The sci-fi & fiction topic
Прибавете към списъка Dead Like Me - доста е добро сериалчето, въпреки че понякога може да те депресира.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Дай линк, че откривам само филма и с02е01
edit: не ми дава да ъпдейтна първия пост
edit: не ми дава да ъпдейтна първия пост

A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Вместо CSI епизода на Atlantis трябваше да направят финалът от 2 епизода.
Изглежда, че новият СГ сриал, който почва през септември ще е добър.
Изглежда, че новият СГ сриал, който почва през септември ще е добър.
Stargate Universe will focus mostly on the people aboard the ship instead of planet-based exploration, and will "hopefully explorе the truly alien, and avoid the rubber faced English-speaking one" according to Brad Wright. The show will not feature a single dominant villain race like SG-1 and Atlantis did.[14]
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Край. Мега великият сериал беше, въпреки всичко 

"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
еееее Мина последната серия на BSG и края на сериала въобще. Як беше последният епизод ма ся ме е яд че следващата събота няма да има серия 

Knight will fall 2008
-
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Аз си го пазя този епизод и не мога да намеря сили, за да цъкна "плей".
Светът няма да е същия без Галактика.
Светът няма да е същия без Галактика.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Излез. Разходи се. Виж как изглежда всъщност света.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
След тая помия, която беше по-голямата част от последния сезон и половина, добре че свърши... И финалът не беше нещо осбено. По-скоро беше дори претупан, макар и в 95 минутна серия.
Chris написа:Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
Морт написа:След тая помия, която беше по-голямата част от последния сезон и половина, добре че свърши... И финалът не беше нещо осбено. По-скоро беше дори претупан, макар и в 95 минутна серия.
Че имаше разтегнати моменти е вярно ,ма чак помия не беше. И според мен края не беше претупан
Knight will fall 2008