Тва не съм го чел и ги изкарах с 0 грешки.Цаката е яко решаване мани го тоя правилник едва ли ше запомниш нещо.Squiz написа:Правилника за движение по пътищата
Кой какво чете...
Re: Кой какво чете...
Свърших Diablo:Завещание от кръв.Хареса ми,утре ще си взема нещо на тема StarCraft, че и ми се е доиграло.... 

For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
я по принцип сега четем "Трудно е да бъдеш бог", ама съм на пета страница - метала ми разваля мозъка и не мога да чета нито бързо нито правилно 

Свърших Вещерът втората част. Адски ме на кефи, прочетох я на един дъх.
And now, the time is here
I see the Templars everywhere
The Freedom Call is drawing near
сега видях че High Voltage е писал за "Тютюн" - винаги ме е било яд за Мария, честно си признавам! все си я представях хубавица, изискана (тя си беше де), а Димов я уби човека, значи! фащаше ме яд като започнат главите с нея... как да е
Забелязал съм, че почти навсякъде във фентъзи обществата и въобще при хората които четат такъв жанр, всички масово са на Песен за Огън и Лед
Аз не правя изключение, сега съм на четвъртия том към края, доста я влачих тази книга, ама какво да се прави 

And now, the time is here
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Яко се вторачвам по техничарски форуми, в едни пинизи - как да пускам работещи виртуални машини, успоредно с основната ОС. Напр, от сорта на Microsoft Virtual PC и проч.
КЪДЕ СБЪРКАХМЕ!?

КЪДЕ СБЪРКАХМЕ!?

Нема таа, нема онаа.
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
" Прочетох Обречени на Ада от Клайв Баркър. Честно признавам, това е единственото негово произведение, което съм чел. И съм дълбоко разочарован. Навсякъде го хвалят, че създава умопомрачителни хорър изживявания... "
Btw, като четох доста ме впечатли книгата, но това е може би, защото бях още в основно училище..

Btw, като четох доста ме впечатли книгата, но това е може би, защото бях още в основно училище..

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
В момента чета "Систематика на висшите растения" щото на 2-ри имам изпит 

http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
No написа:След това разумно бях приготвил класиката Сейлъмс Лот на Стивън Кинг. Перфектна. Типичен Кинг, без влудяващите психологически залитания в по-новите му книги. Авторът си остава страхотен изследовател на човешката душа, обаче разсъжденията в тази насока са на по-заден план, фоново изображение на вампирската сага, както и трябва да бъде. Евала!
"Alone. Yes, that's the key word, the most awful word in the English tongue. Murder doesn't hold a candle to it and hell is only a poor synonym."
Виждал ли си старото издание с обложката на П. Станимиров? Умопомрачително.
Negative Frequency Entity.
Nordvargr написа:No написа:След това разумно бях приготвил класиката Сейлъмс Лот на Стивън Кинг. Перфектна. Типичен Кинг, без влудяващите психологически залитания в по-новите му книги. Авторът си остава страхотен изследовател на човешката душа, обаче разсъжденията в тази насока са на по-заден план, фоново изображение на вампирската сага, както и трябва да бъде. Евала!
"Alone. Yes, that's the key word, the most awful word in the English tongue. Murder doesn't hold a candle to it and hell is only a poor synonym."
Виждал ли си старото издание с обложката на П. Станимиров? Умопомрачително.
Мисля че имам точно това издание

Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
-
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:

Аз най-сетне се сдобих със "Зовът на Ктулу".
Колкото до прочутите софийски антикварии, не им се вързвай. Трябва да бъдеш много внимателен.
Negative Frequency Entity.
Днеска прочетох "Пир за врани" 4-тата книга от "Песен за огън и лед" и почвам The Hunter's Blades triology на Салваторе
-
- Обратна връзка:
Nordvargr написа:
Заслужава ли си? От известно време се каня да я прочета, заедно със "Сблъсък".
П.П. Друго си е да имаш баща, маниак на тема Стивън Кинг. Библиотеката зад мене е пълна само с негови книги

Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Steel написа:Nordvargr написа:
Заслужава ли си? От известно време се каня да я прочета, заедно със "Сблъсък".
П.П. Друго си е да имаш баща, маниак на тема Стивън Кинг. Библиотеката зад мене е пълна само с негови книги
Да! Една от най-добрата му книга след "Особени Сезони" (поне според мен) бтв отчаяно я търся тая книга да я препрочета...
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman