Hitrusha написа:След 2 месеца правя 24.
Че ти си вече булка за омъжване...

Hitrusha написа:След 2 месеца правя 24.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Kolyo.Bootex написа:На 15 съм, нищо, че не се държа като такъв. Не мисля, че държанието във един форум може да те направи по-голям, както си мислят повечето кретени тук.
Kolyo.Bootex написа:На 15 съм, нищо, че не се държа като такъв. Не мисля, че държанието във един форум може да те направи по-голям, както си мислят повечето кретени тук.
Saatan написа:Kolyo.Bootex написа:На 15 съм, нищо, че не се държа като такъв. Не мисля, че държанието във един форум може да те направи по-голям, както си мислят повечето кретени тук.
АРЕ ВЕДНЪЖ ГИ КАЖЕТЕ КОИ СА ТИЯ КРЕТЕНИ БЕ, КАКВО ПРИКАЗВАТЕ КАТО ПОЛИТИЦИ
Evil Genius написа:То си личи кои, бе...
ENDVRA написа:Evil Genius написа:То си личи кои, бе...
Личи си, да. Съвсем ясно при това.
Kardinala написа:Аз днес пък имам РД - на 4.август! Малко съм разочарован, защото на славната страница на форумите пише, че днес никой няма Рожден Ден, ама аз имам!
Evil Genius написа:Kardinala написа:Аз днес пък имам РД - на 4.август! Малко съм разочарован, защото на славната страница на форумите пише, че днес никой няма Рожден Ден, ама аз имам!
Ами Честит Рожден Ден!
Нека превърнем темата в нещо по-хубаво?
Kolyo.Bootex написа:Добави си го от потребителския панел. ЧРД! Жив и здрав на един от най-старите потребители във форума (като време, което е бил тук).
Kolyo.Bootex написа:Повечето от тук. Не ми си прави на ударен, щото много добре ги знаеш и всеки ден ги виждаш какви са, а пък кои са не мисля, че има смисъл да говорим. И не ми се прави, щото е "очевадно", че ти си някакво извратено и изостанало пишлеме. Т`ва за Сатан.
[/quote]Saatan написа:мале-е-е-е, аз съм се бил правил на по-голям, отколкото съм...НУУБ искрено ли изпитваш някакъв терор върху съзнанието си, че мрънкаш като наакано дете ? ако сънуваш кошмари нощес заради НАРИСУВАНИ ОБЛОЖКИ, които си видял в някакъв форум, значи си ебати тъпака. ама сигурно яко се кефиш, а и не само ти - всички, дето се правите на много праведни, на разни филми като Saw, The hills have eyes и разни други, където основното е ужас+кръв+убийства
пикльо нескопосан.