Teh Dark Knight
-
- Обратна връзка:
Re: Teh Dark Knight
Tъкмо си викам, еха, тоз актьор какви пари го чакат, а той починал, ужас!
Иначе
kills!
Иначе

Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Преди час се готвех да напиша коментар , че много хора прехвалват играта на Хийт по една или друга причина. Но като се замисля реално той наистина успя да се докосне до образа на Жокера създаден във всички филми (било то анимационни или игрални). Сякаш всички останали персонажи във филма бяха 1 герой , докато Жокера си беше сам самичък индивидуален. И все пак мисля, че не само Хийт (лека му пръст) направи филма добър, всичко взето заедно направи този филм да кърти мивки и да ми се иска да платя още веднъж и да го гледам
Ще си позволя да добавя, че и в анимационния филм Batman Beyond : The Return Of The Joker, персонажа на Жокера е He по-малко кретен и психопат, като се има в предвид за каква аудитория е предназначен филма.
Най-общо казано като един фен на Батман, от малко дете, отново останах доволен от филма и от играта на Жокера

Ще си позволя да добавя, че и в анимационния филм Batman Beyond : The Return Of The Joker, персонажа на Жокера е He по-малко кретен и психопат, като се има в предвид за каква аудитория е предназначен филма.
Най-общо казано като един фен на Батман, от малко дете, отново останах доволен от филма и от играта на Жокера

http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
Днес го гледам!
И то на кино.
Този филм ще бъде исторически в личен план - първи филм, гледан в кинозала от моя милост след дълга пауза (5 години мисля), последният е Матрицата Революции.

Този филм ще бъде исторически в личен план - първи филм, гледан в кинозала от моя милост след дълга пауза (5 години мисля), последният е Матрицата Революции.

- N2O
- В момента играе: С пишката си и белот.
- Обратна връзка:
bOtLik3 написа:И какво точно не ти харесва в LP640?
Аз да мразя LP640 O.O Човек, не ме ругай така, моля те

No - знае ли човек, аз лично и след батман в началото мислех, че това е предела на тази поредица. Очаква ни Пингвина 

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аз мисля, че Нолан постъпи много хитро.
"Because he's the hero that Gotham deserves, but not the one it needs right now... and so we'll hunt him... because he can take it... because he's not a hero... he's a silent guardian, a watchful protector... a Dark Knight..."
Финалът му отваря две вратичка. Едната врата му позволява да направи още един филм, който ще бъди по-тъмен и по-тежък. Батман ще бъде гонен от всички, ще му става все по-трудно. Ще трябва да се бие на два фронта.
Втората врата му позволява да остави следващ проект. Батман ще продължи да се бори с престъпността и ще бъде Черният рицар на Готъм, но ние няма да го видим на голям екран.
"Because he's the hero that Gotham deserves, but not the one it needs right now... and so we'll hunt him... because he can take it... because he's not a hero... he's a silent guardian, a watchful protector... a Dark Knight..."
Финалът му отваря две вратичка. Едната врата му позволява да направи още един филм, който ще бъди по-тъмен и по-тежък. Батман ще бъде гонен от всички, ще му става все по-трудно. Ще трябва да се бие на два фронта.
Втората врата му позволява да остави следващ проект. Батман ще продължи да се бори с престъпността и ще бъде Черният рицар на Готъм, но ние няма да го видим на голям екран.
.
- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
Невероятен филм!
Възможно ли е Хийт Леджър да получи оскар? Починал е, но все пак посмъртно?
Napster написа:Невероятен филм!
случвало се е
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Napster написа:Невероятен филм!
Точно заради това ще го получи.
Велик филм. Но далеч не оправда очакавнията ми. Направо ги срита между краката, изплю им се отгоре, и ги погреба. Наистина, не очаквах нещо толкова добро...
Думи нямам да го опиша.
ЩЕ го гледам пак.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
А може би тази роля е причината поради която Леджър се е самоубил? Просто е разбрал че е надминал в пъти себе си и другите актъори и е разбрал че надали друг път ще направи подобна роля, след като е много трудно да надминеш самия себе си...?
- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
WAN|Georgi написа:А може би тази роля е причината поради която Леджър се е самоубил? Просто е разбрал че е надминал в пъти себе си и другите актъори и е разбрал че надали друг път ще направи подобна роля, след като е много трудно да надминеш самия себе си...?
Едва ли...
И все си мисля, че не се е самоубил, а май беше свръхдоза.
WAN|Georgi написа:А може би тази роля е причината поради която Леджър се е самоубил? Просто е разбрал че е надминал в пъти себе си и другите актъори и е разбрал че надали друг път ще направи подобна роля, след като е много трудно да надминеш самия себе си...?
Пълни глупости.
Човек не прави добри роли за да се самоубие.
.
-
Napster написа:WAN|Georgi написа:А може би тази роля е причината поради която Леджър се е самоубил? Просто е разбрал че е надминал в пъти себе си и другите актъори и е разбрал че надали друг път ще направи подобна роля, след като е много трудно да надминеш самия себе си...?
Едва ли...
И все си мисля, че не се е самоубил, а май беше свръхдоза.
Еми то все същото...
Човекът е страдал от недоспиване. Причина за смърта е погрешна дозировка на медикаменти, които между другуто са му предписвани в извънмедицински количества. В уикито има инфо по темата.
Chris написа:Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
The Grim Reaper написа:Napster написа:Невероятен филм!
Точно заради това ще го получи.
Велик филм. Но далеч не оправда очакавнията ми. Направо ги срита между краката, изплю им се отгоре, и ги погреба. Наистина, не очаквах нещо толкова добро...
Думи нямам да го опиша.
ЩЕ го гледам пак.
най-добрият пост!

See, I am a guy with simple taste... I enjoy dynamite, gunpowder and gasoline...
-
- Обратна връзка:
Невероятна актьорска игра! Жалко за актьора, дори ми стана някак гадно, че и той е роден на 4'ти април. А за оскара подкрепям 

Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
Според мене има общо между ролята и смъртта на Леджър, щото разправят че за да се вкара в образа се е затварял по некви мотели и кой знае кво е правил вътре ... Със сигурност това може да включва не малко будуване и причина да почне с хапчетата.
Тия неща аз си ги асемблирам от квото съм дочул и са малко фантасмагория, но сто процента е сигурно че не е станало както WANGeorgi каза
Тия неща аз си ги асемблирам от квото съм дочул и са малко фантасмагория, но сто процента е сигурно че не е станало както WANGeorgi каза

http://wkoz.net - rap shit 24/7
Вижте сега...доколкото аз разбрах, човекът е страдал от безсъние от няколко години. А и графикът му бил страшно натоварен. Бил е изтощен, а в същото време е хванал някъква простуда. Ходил е при двама различни лекари, които са му предписали различни неща, а освен това е питал разни познати и колеги с какво си лекуват подобни състояния...накрая е почнал да гълта от всичко...резултатът е ясен...
(т.е. не става дума за злоупотреба с хапчетат за сън, а за лошо дозирани и лошо комбиниарни истински лекарства)
Ролята на Жокера, е повлияла с това, че го е изтощила...едва ли е довела до "психически отклонения", както се опитват да намекнат някои тук.
ПП Ако си спомняте Джим Хенсън също го отнесе някакъв нищо и никакъв грип...просто хората, които работят яко и оставят здравето на второ място, го отнасят.
(т.е. не става дума за злоупотреба с хапчетат за сън, а за лошо дозирани и лошо комбиниарни истински лекарства)
Ролята на Жокера, е повлияла с това, че го е изтощила...едва ли е довела до "психически отклонения", както се опитват да намекнат някои тук.
ПП Ако си спомняте Джим Хенсън също го отнесе някакъв нищо и никакъв грип...просто хората, които работят яко и оставят здравето на второ място, го отнасят.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
-
- Обратна връзка:
Да се самоубие? Ох, че той е имал дете мамка му. А и какво шибано странно има в свръхдоза хапчета по невнимание? Ужасно много хора годишно умират от такива грешки. Нищо странно. А и както казват - оставете човека да почива в мир!