The Grim Reaper
Ако имаш някакво обяснение как педофилията води до хомосексуалност, както сам се изказа, много бих желал да го чуя.
Всъщност едното може да води до другото и обратно. Идеята е в това, че извратения индивид търси силно сексуално преживяване. Ако един род извращения в началото му е носил достатъчно удоволствие, може скоро да му писне и индивида да потърси по-силни и опасни преживявания. Примерно при сериините убийци се наблюдава ескалация на насилитето. В началото само убиват. После добавят и изтезания. А после добавят и ритуално обезобразяване на труповете.
Повечето педофили, изнасилвачи или не, са насочени към малки момиченца.
Всъщност според мен отношението е 60% момиченца 40% момченца...но за второто просто не се тръби по медиите.
И ще те разочаровам. Хомосексуализма не е заразен.
Според "либералното" тълкувание хомосексуализма е идея/начин на живот. А идеите са заразни.
Представи си как възприемат в момента малките деца идеите за хомосексуализъм.
Медиите ги заливат с педераси и лейсбийки. В абсолютно всеки ТВ сериал, който излиза в момента има гей двойки. Повечето младежи по телевизията се държат "метросексуално" (защото било модно) дори да не става дума за обратни. Т.е. децата приемат педерастията (и лейсбийството) като норма на поведение. При това говорим за подсъзнателен процес.
Не съм аз, който ще определя какво е нормално и какво не, но лично не намирам хомосексоалистите като приятни и "точни" за общуване личности. Всичките които познавам (2-3-ма + още 6-7 дето се водят бисексуални) са ми противни.
1. Тези типове са с прекалено голямо мнение за себе си. Лошо няма, но постоянно го изтъкват и натрапват. Вярно измежду тях има и такива, които са заслужили хвалби, но те едвали не изкарват, че са постигнали добри резултати само защото са обратни.
2. Държат се, като мафия - окупират определени работни места и длъжности, в тях допускат предимно "свои" хора, споделят си ценна информация за бизнеса и общо взето оценяват хората не според професионалните им качества, а според това дали се обличат добре и дали са в обхвата на сексуалните им интереси. (Извод - не дай си боже да ви се падне шеф педерас. Ще ви скъса от бачкане, но само той и евентуално другите педераси в екипа ще оберат овациите и премиите. После вие ще трябва да оправяте и допуснатите в бързането грешки, както и да свършите обявените за предсрочно изпълнени задачи...а за капак ще получите мъмрене от по-високите шефове, защото очевидно вие сте виновни, а не "гениалните" педераси, които обявават невъзможни срокове и лъжат че са ги изпълнили.)
3. Държат се като вампири (или да кажем наркомани) и се стремят да зарибят колкото се може повече хора с педерастия...за да може после да имат по-голям избор на партньори.
4. Жените си падат по тях. Не знам защо е така. Може би жените си въобразяват, че обратните не притежават някои типично мъжки отрицателни качства. Това е голяма заблуда - просто тези качества се проявяват в различна (понякога дори още уродлива) форма. Но всички жени на които съм се опитал да обясня това, не ми вряват. Това ме кара да мразя още повече педерасите.
5. Смятам че голям процент от гейовете са такива просто заради неудовлетворени сексуални желания. Логично е, че и тази форма на секс рано или късно ще им писне, следователно ще минат към още по-тежки извръщения свързани с насилие и/или наркотици.
Лесбийки не познавам лично, но тези които съм виждал по медиите, се държат, като отявлени мъжемразки. Принципно мъжете си заслужават омразата, но да обединиш, феминизъм с хомосексуализъм и всичко това ползваш, като политическа платформа и то с цел да си привлечеш още повече гаджета...звучи лицемерно. Както вече споменах мъжете са си заслужили псувните, но това не означава, че единственият възможен изход от ситуацията е поголовна промяна на женската сексуална ориентация, скопяване на всички мъжкари и тотална женска доминация.
В заключение - и педераските и лесбийските движения са нагли, подмолни, лицемерни и недемократични. Не подбират средствата.
Следователно не могат и да очакват демократично отношение от моя страна.
До сега в моито очи не са заслужили нищо повече от искреното ми презрение.