[fun :)] "ако го направиш те признавам"
Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам"
Не знам за 89, ама аз съм 90 и бях мега зарибен по Ю Ги О и бая ми се подиграваха за това

тежки нокаути
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Е, че и аз съм 90 и все още се кефя на играта, даже по някога влизам да играя в Dueling Network, щото кинти за карти йок 
¯\_(ツ)_/ ¯
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Какво прочетох току-щоSerious Sam написа:Ако ги направите тия неща ви признавам!
http://www.lifehack.bg/lifehealth/top-m ... ekzekucia/
АхахахахахахаххахахахаThe Arrow написа:Волтажът преди и Волтажа сеганелегален написа:Помня го това. Поредната глупост измислена от затъпелите соц-лели, соц-чичовци, баби и дядовци. Ето защо са за трепане и за ебане тия хора! Шибани боклуци.THE PWNISHER написа: Помня като бяхме малки винаги имаше няква мания да си разменяме "миришещи лисчета"(по едно време в детската градина ги бяха забранили щото били съдържали наркотици...хахах нема такива идиоти)
![]()
![]()
- DarkAvenger89
Хах не, 93 съм. Просто добих навика да се пиша с 89 отпред през годините, щото обикновено това бяха единствените свободни числа при регистрация някъде...
И що бе ся дет съм за женене направо пак се събираме с един авер да си цъкаме ю-ги-о в парка. В
прочем брат ми е 88 и се скъсваше да играе югито, че даже и малко покемон още от времето, когато ги продаваха във вафли и нещо като малък покебол.
И що бе ся дет съм за женене направо пак се събираме с един авер да си цъкаме ю-ги-о в парка. В
прочем брат ми е 88 и се скъсваше да играе югито, че даже и малко покемон още от времето, когато ги продаваха във вафли и нещо като малък покебол.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Аз съм 90 набор и също не съм имал никакъв интерес към това ю ги о. Помня когато навлезе в БГ, но бях вече твърде голям, за да ме зариби. Покемон май беше последното детско, което съм гледал.
Don't grow up it's a trap са прекалено верно думи, са като бачкам 9-5 работа и гейминг животът ми яко надолу отиде, 2 неща винаги съм мразел - растенето и парите и сега те ми отнеха най-хубавото, нямам никаква мотивация да завършва някакви игри, на които толкова се дъхах - Deus Ex MD примерно - скапаната (не)оптимизация ме отказа, 10 минути да зареди някаква умряла хъб зона, аз да не я играя на картоф бе баси. The Witcher 3 - вече година го влача, накрая на главния куест съм и досега пренастройвах контроли, понеже CDPR могат да направят баси света, ама не могат да напишат 10 реда код да не ти променя контролите на всеки пач.DarkAvenger89 написа:Хах не, 93 съм. Просто добих навика да се пиша с 89 отпред през годините, щото обикновено това бяха единствените свободни числа при регистрация някъде...
Което ме накара да разбера защо конзолите се купуват толкова, като ученик и студент ми беше забавно това да инсталирам и да настройвам игра на PC-то, беше ми един вид challenge, сега като 8 часа всеки ден ме чаленджват, искам да се прибера и да пусна и да работи като хората. Ше се става долен пезант май, то в края на деня като си смачкан боли те фара дали текстурите са Ultra или High, и без тва не можеш да ги фокусираш вече.
А да, и това че парите не те правят щастлив също се убедих, че правилно съм подозирал, затова и гледам да се мотая с колеги и да правя някакви смислени неща, мислим нещо board games night да си правим отвреме-навреме. Не се подлъгвайте по суми, мочмета, иначе ставаме просто цигани по време на избори, продаваме си бъдещето за две кебапчета дето днеска има, утре няма.
/offtopic over, back to yu-gi-oh
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Board game night е 10/10 като за събиране с хора в домашна обстановка с цел отмора.
Twilight Imperium 3 събиранията ще ги помня вечно, въпреки 9 часа изграждане на междугалактическа империя, студена война със звезди на смъртта по границите и непрекъснати въргали и предателства в Сената не е точно дефиницията на "отмора"

Twilight Imperium 3 събиранията ще ги помня вечно, въпреки 9 часа изграждане на междугалактическа империя, студена война със звезди на смъртта по границите и непрекъснати въргали и предателства в Сената не е точно дефиницията на "отмора"

"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
TY, волтаж.
Е такъв тип бордова игра винаги съм искал да пробвам, добра идея.
Е такъв тип бордова игра винаги съм искал да пробвам, добра идея.
Е, не е като "стрийптиза", на който станах свидетел в детската градина от едно другарче 
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Е добре де, ставали са подобни работи 
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Знаех си, че това ще стане меме от момента в който го видях за първи път!
¯\_(ツ)_/ ¯
В периода 1-4ти клас съм се опипвал взаимно с няколко момиченца вкъщи. Уж си играехме, пък все се стигаше до това да си опипваме половите органи един на друг и да симулираме, че се "ебеме". Най-странното е, че аз не съм бил подстрекател, просто се случваше. Даже имаше една, която само това искаше да правим и аз като и предложих да разнообразим като играем на карти, си тръгна от нас полу разревана. След това беше казала на големия си брат, че съм я тормозел и той метна 3 яйца по балкона ни. Накрая майка ми като се прибра ме преби, понеже целия балкон беше омазан с яйца. След това като видя, че почти всички картофи от щайгата липсват (защото се опитвах да отмъстя, целейки онзи с яйцатанелегален написа:ъ-ъ-ъ... гайс...? ...гайс??
...
шит.
пак ли само аз съм с преебано развитие :X
След това се преместихме на друго място и нямаше мераклийки за опипване
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Der Meister
- Обратна връзка:
При мен никога не е имало дори нещо близко до това, което разказвате. Ма то и сега на дърти години пак няма такива работи, така че може проблема да е в мен

-
kingcrimson
- DarkAvenger89
Мда, тая тема отива към "най-неловката ситуация, в която сте изпадали 2.0".
И да, тези явления са сравнително нормални.Въпреки че според Фройд(очевидно грешно в днешно време, но не и преди 100г)трябва да се случват между 3-5г.
За "комплекса" ъъъ предвид, че никога не съм взимал Фройд много насериозно мога да ти дам само някво скалъпено обяснение - в общи линии това е остатъчен елемент от Едиповият комплекс при който образът не бащата започва да се замества постепенно с образът на другите мъже или в случая съответно малки пишлемета.Момичето започва да изпитва вина на несъзнателно ниво поради новообразуващият се Свръх Аз, която се превръща в агресия към обекта - желание за унищожение на личността носеща неудоволствието. И тъй като тези работи се случват в несъзнаванато То се проявяват под формата на фантазия.
Не знам дали това има някакъв смисъл за теб...но пък това е Фройд so it does not necessarily have to make sense.
Forgive - wtf man ?!?
Да не съм напълно офтопик - като бяхме малки аз и няколко други тъпи пироманчета не само, че мятахме пиратки в редки лайна ми даже и ги събирахме в пликове и ги гърмяхме до по-скъпите коли - колко заслужен бой ми се е разминало тогава не е истина.
И да, тези явления са сравнително нормални.Въпреки че според Фройд(очевидно грешно в днешно време, но не и преди 100г)трябва да се случват между 3-5г.
За "комплекса" ъъъ предвид, че никога не съм взимал Фройд много насериозно мога да ти дам само някво скалъпено обяснение - в общи линии това е остатъчен елемент от Едиповият комплекс при който образът не бащата започва да се замества постепенно с образът на другите мъже или в случая съответно малки пишлемета.Момичето започва да изпитва вина на несъзнателно ниво поради новообразуващият се Свръх Аз, която се превръща в агресия към обекта - желание за унищожение на личността носеща неудоволствието. И тъй като тези работи се случват в несъзнаванато То се проявяват под формата на фантазия.
Не знам дали това има някакъв смисъл за теб...но пък това е Фройд so it does not necessarily have to make sense.
Forgive - wtf man ?!?
Да не съм напълно офтопик - като бяхме малки аз и няколко други тъпи пироманчета не само, че мятахме пиратки в редки лайна ми даже и ги събирахме в пликове и ги гърмяхме до по-скъпите коли - колко заслужен бой ми се е разминало тогава не е истина.
-
kingcrimson
Доста сме обикаляли из квартала на времето, за да намерим възможно най-голямо лайно, което да гръмнем с пиратки
. След това започнахме да обикаляме и да ловим гущери в един аквариум(събрахме си пари и го купихме) и накрая на деня ги пускахме, защото не бяхме лоши, просто имаше тръпка в залавянето.
Пак някъде 3-4ти клас, вечерта на 14ти септември батковците ни накараха да им наловим жаби, след това ги взеха, пречукаха ги и ги набучваха по някакви ключови места в двора на училището, та да има подобаваща украса за първия учебен ден
На 15ти всички учители и родители бяха в шок от гледката.
Пак някъде 3-4ти клас, вечерта на 14ти септември батковците ни накараха да им наловим жаби, след това ги взеха, пречукаха ги и ги набучваха по някакви ключови места в двора на училището, та да има подобаваща украса за първия учебен ден
На 15ти всички учители и родители бяха в шок от гледката.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Като малък бях голямо пироманче - кефех се на всичко що гори и гърми. Веднъж набарах някакви много специални пиратки - големи, черни с фитил, без никакви надписи по тях. Подозирам че не бяха предвидени да се продават свободно, защото с една такава пошенсата кутия на кметството на село остана без дъно, а това бе бая дебела ламарина
Една такава гръмнах, захлупена под тенджера. Като гръмна, тенджерата излетя сигурно на 30 метра. Баба ми така и не разбра къде и отиде бялата тенджера с цветчета... аз също
Иначе пиратки в лайна, в бутилки, в кошчета за боклук, на терасата на съседа, в коридора на блока, в шахтата на асансьора и т.н - това си бяха неща които се случваха в края на всяка година. Да не говорим колко пъти съм палил контейнера за боклук пред блока, а веднъж щях да подпаля апартамента като си играех със спирт, памук и запалка
Лапешки истории.
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
^Не бил чел, пък цитира определено изречение
Колко пъти са те удряли фронтално в главата с камъка за да се превърнеш в това, което си днес, приятелче?
ПП: Вече виждам следващата темичка на Апостолчето - Удари с камък в главата: ползи и вреди...
ПП: Вече виждам следващата темичка на Апостолчето - Удари с камък в главата: ползи и вреди...