Sinistra написа:Адски вярно. Иван е ходещ цирк. Дори не доближава таланта на Тома. :Д
Хм, може ли да ми покажеш, къде точно Иван дори "не доближава" таланта на Тома? Че Тома пее хубаво - спор няма, но всичко, което съм му гледал е адски еднотипно! Не съм усетил някаква гъвкавост в гласът му - той пее всичко с един тембър, пее нещата еднакво - сякаш излизат на поточната лента.Добри, да, но прекалено еднакви, а и сценичното присъствие,
шоуто което прави не могат да се доближат до това на Иван.Когато гледам Тома - виждам едно добро изпълнение, а когато гледам Иван - виждам едно шоу, зад което стои и едно добро изпълнение.Според мен той неговата версия на Change the World е много по-добра от онази почти-скучна оригинална песен на Ерик Клептън, която слушам като ми се спи

Да не говорим като не се лигави и пее сериозно ( "Сбогом, дано си щастлива" ) има една невероятна емоция, която те докосва отвътре някак.
Сега знам, че всички ще ме захванете, че това е конкурс по пеене, а не по шоу.Но само ще кажа The Show Must Go On, и предполагам вие ще се досетите останалото.Пък и аз лично нямам търпение да видя как ще се справят със задачите, които ще им бъдат давани, а не които си избират.Тогава ще бъде истинското пеене, и тогава никой няма да си заносва таланта, и ще си проличи кой-кого...
Що се отнася за гласуването - за сега не съм гласувал, но на финалите вероятно ще си пускам гласчетата