Hitrusha написа:Четох до средата на втората страница и.... ми писна. Всеки решил да напише нещо, колкото да не е без хич.
Затова ще коментирам този пост, че ми стана интересен.
Има едно нещо наречено "цветна бременност", при нея жената е с редовен месечен цикъл и може да пропусне факта, че е бременна. Затова и някои разбират чак в 4-тия месец когато започнат ясно да личат другите симптоми. тогава обаче е прекалено късно за да се извърши процедурата "кюртаж" (прави се по същия начин като на картинката горе, но не се разчленява бебето), затова жените, които не искат да имат белег на корема си от аборта (цезарово сечение) на драго сърце биха избрали този метод. Просто си нямаш идея колко жестоки могат да бъдат хората. Колкото до лекарите...ами на лекарите всеки ден им се налага да пришиват крайници на хората, да ампутират крайници и да гледат карантии...смяташ ли, че би му направило впечатление тази гледка? Аз не мисля така.
Чета разни неща от типа "Да се остави в дом за сираци", колко от вас са посещавали дом за сираци, колко от вас знаят как стоят нещата там, колко от вас знаят как матретират децата там, колко от вас знаят как децата гладуват защото няма достатъчно пари за всички, колкото от вас знаят как децата плачат всяка вечер защото нямат мама и татко и ще прекарат празниците в дома за сираци ? Не говорете глупости! По-добрия вариант е аборт, отколкото детето да се мъчи в някой такъв дом, а ти цял живот да не можеш да си простиш какво си направил.
Хапчета, мапчета, съсипване на здравето... Като ви е толкова мерак да правите секс без гумички, поне се контролирайте. Явно се имат за достатъчно зрели хората, които не ползват презервативи, тъй че не би трябвало да им е проблем.
И все пак най-голямата травма след един аборт си остава психическата.
Сто страници глупости, едно правилно мнение...