Squiz написа:Ми всъщност не, ако имаш пари за Vertu се предполага, че имаш пари за отделен фотоапарат, камера, Ipod и не ти е нужно натъпкването на всичките тея глупости в едно телефонче.
И не, да извадиш 5 телефона, всеки от който го има всеки 10ти не е гъзария.Гъзарията е да извадиш нещо, което е много по-рядко, с много по-различно предназначение.Vertu съчетават само две неща - телефон и бижу.Не са универсалната "мога всичко ама не съвсем" машинка.
Оранжев - това, което казваш за Къстъм панела не е лоша идея, но е малко като да си вземеш Lancer EVO IX и да го тунинговаш до 500кс.Може и да си бърз, колкото едно Порше, но трябва да тго доказваш всеки път.Докато като спреш с Поршето, всички знаят, че това е Порше...
Ама според мен не разбираш концепцията на "мога всичко, ама не съвсем". Имаше даже реклама на Нокия (ако не ме лъже паметта? Ама май беше българска реклама, за някой от моделите на Нокия) такава - беше нещо от рода на - пича слуша музика, решава да снима нещо, междувременно му звъни телефона и той се оплита в кабелаците и техниката, пък нямаме 6 ръце да държим всичко.
Тъй че много екстри на едно място означават компактност и удобство, а не "гъзария". Ами да - струват повече, ама дали ще си купиш отделно фотоапарат, отделно GSM и отделно iPod (или елементарна mp3ка) ще ти излязат повече пари, а изобщо няма да е удобно.
Пък къде е лошото един универсален продукт да изглежда добре? Колкото по-красив и стилен е, толкова повече хора ще го купуват. От онези, дето не искат да се спъват в жички