Аниме Лист

Какво да гледаме
Публикувай отговор
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Re: Аниме Лист

Мнение от VALEN7INVS »

Godslayer написа:Някой би ли ми предложил аниме с самурай,битки,мечове да не Bleach,Shaman King,Samurai 7

Samurai Champloo, Shigurui, ...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
IceQueen
В момента играе: Knight online

Мнение от IceQueen »

Andrey358 написа:
С медия плейър си ги гледам. Има една опция за off на субтитрите, но нищо не става. А иначе кой е този сайт Анимес? Аз знам само прокси анимес, но едва ли него имаш предвид?

На медиа плеър, долу в дясно трябва да ти излиза 1 зелена стрелкичка, или от там си оправяш звука или от Play на самия плеър горе дет са му бутоните.
Иначе имам в предвид anime.ludost.net (без www), но имах предвид това де , тук им е анимето ;).

Хами, аз гледах и Noir, там дублажа си е правен от японците и също е добре, но и аз не се сещам за други анимета, където доблажа да ми е харесал.
Крещя, следователно съществувам!
Blinkers
Обратна връзка:

Мнение от Blinkers »

Аз избягвам да гледам с друго аудио освен с японско,просто цялата тръпка се губи.Затова си гледам с английиски или български сибтитри.
Изображение
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Disturbed написа:

И все пак - на японски >>> на английски :Р

Разбира се! :) Просто и с дублаж на тези е приятно.. : :D

А иначе се чудя дали беше " Afro Samurai ", " Evangelion " илии ... нз, абе кво ни дреме.. да се гледат на японски! :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Аз пък гледам аниметата по повече от един път, единия път с японски саунд, втория с английски :lol:

Ама какво е значението когато гледаш анимето със BG/EN субтитри, като е с японски звук така или иначе няма да разбереш нищо :lol:
Blinkers
Обратна връзка:

Мнение от Blinkers »

Вuddy написа:
Ама какво е значението когато гледаш анимето със BG/EN субтитри, като е с японски звук така или иначе няма да разбереш нищо :lol:

Може и да не разберем нищо,ама с японски саунд е по автентично,апък и японския ме кефи повече как звучи. :)
Изображение
Аватар
IceQueen

Мнение от IceQueen »

Blinkers написа:Може и да не разберем нищо,ама с японски саунд е по автентично,апък и японския ме кефи повече как звучи. :)

А и в някой момент, след около час гледане, остановяваш, чепрости изрази и въпроси знаеш какво значат и без превода отдолу ;)
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Blinkers написа:
Може и да не разберем нищо,ама с японски саунд е по автентично,апък и японския ме кефи повече как звучи.

Да бе... Една от причините да го искам на английски е че геройте изобщо не са ми толкова симпатични, когато бъбрят на япоснки. Въпрос на вкус де...
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Tozi variant na Fuoffu-to niama li angliski dublaj?

http://chise.ludost.net/upload/mosi/Fum ... l%20Panic/

Samo deto mu lipsva 11-ta seria.

Za sujalenie TSR se naimra trudno s ENG dublaj...

Lichno az predpichitam iaposkia dublaj, zashtoto seyutata sa v puti po-dobri aktiori...a tezi koito dublirat Kaname i Sagara ot FMP sa aboslutni maistori...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Andrey358
А иначе кой е този сайт Анимес? Аз знам само прокси анимес, но едва ли него имаш предвид?

Сайт:

http://www.animes-bg.com/

Директен даунлоуд:

http://download.animes-bg.com/anime/

Трекър:

http://torrents.animes-bg.com
djtazbg

Мнение от djtazbg »

Аз се сещам за едно филмче ма незнам дали ще го напиша правилно Crying freeman(Плачещия фрийман)-манга.До колкото се сещам беше 3 или 4 епизода ,а има и филм направен по него.
Приятелите си идват и си отиват, но епиците са soulbound.
http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... 800xr5.jpg
Аватар
IceQueen

Мнение от IceQueen »

Djtaz написа:Аз се сещам за едно филмче ма незнам дали ще го напиша правилно Crying freeman(Плачещия фрийман)-манга.До колкото се сещам беше 3 или 4 епизода ,а има и филм направен по него.

Предполагам за това иде реч, ако съм те разбрала правилно, само не разбрах ^^ Гледал ли си го или искаш да си го гледа пак/догледаш.
Аватар
Кain
В момента играе: Crashday(multiplayer)

Мнение от Кain »

Искам да ви питам нещо свързано с комикси.WarCraft-Сенки от Лед излязъл ли е.Артлайн мълчат по въпроса а обиколих цела София.
"There is no path as wicked as that of the righteous"
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Изгледах това чудо Ex Machina. Води се продължение на Apple Seed 2004.
Повече мангизи, повече усилия, повече полигони...и май по-скучен сюжет. Нещо не ме впечатли откъм съдържание. Продуцент е Джон Ву и може би затова Ex Machina ми напомня за неговите филми (престрелки в цълкви, балетни изпълнения в екшъна...и маса прелитащи гълъби...ама роботизирани...).

Най-накрая успях да си доглeдам една любима екшън сапунка - Super Robot Wars Original Generation Divine Wars - да клиширана е, да наивна е, да комерсиализирана е до скъсване...обаче ме израдва точно с глупоста си. Адски трудно е да на се намери такъв качествен боклук - толкова тъп, че чак култов...
Освен това музиката е яка, сеютата играят добре, а и анмацията въпреки, че е семпла е над средното ниво.
В момента гледам OVA-та.
Пропуснах да спомена - Super Robot Wars е правено по поредица конзолни RPG игри.
Disturbed

Мнение от Disturbed »

Почнах да гледам Full Metal Panic... Мда, нещо такова ми се гледаше :Р Ама трябва да излизам, пусто му, довечера ще опаткам и другите серии :Р
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Значи фулл метал паника е страшно, много се накефих. Сега гледам Фумофуто благодарение на AlShu
който ми показа откъде да си изтегля английската версия. Значи стигнал съм до 8-ма серия и ни помен от големи роботи подводници и т.н. ама пак е супер яко. Даже по-яко от първата част :D
Ghost reporting!
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Оня с моторната резачка е най-як :lol: , нали?

Във Фумофу-то има мекове, ама са дегизирани, като Бонта-кун :lol: ...и имат бъг в софтуера, заради който операторът не може да пуска гласови съобщения извън кокпита и трябва да "фумоф-ва" и да жестикулира, като луд :lol:

Disturbed, гледай и FMP Fumoffu и FMP The Second Raid задължително!
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Днес ме питаха за японска анимация и не можах да се сетя за какво иде реч. В несвързаните спомени на субекта се говори за това как света е уплашен от напредъка на кибертехнологийте и решава да забрани развитието им, но Япония не е съгласна. Тя жълтурковците се отцепват от останалите държави и отделят територията си с някакъв щит. Нищо друго не ми каза, като по обясненията за графиката ми се стори, че по-скоро е компютърна анимация, а не рисувано аниме, но човека не е на това мнение.

Чакам включване от знаещите.

@Sеbastian, мерси, наистина това търсех.
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Търсиш това
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Аlshu ако можеш да ми дадеш линк откъдето да изтегля The Second Raid на английски ще съм ти БЕЗКРАЙНО благодарен :)
Ghost reporting!
Публикувай отговор