Godslayer написа:Някой би ли ми предложил аниме с самурай,битки,мечове да не Bleach,Shaman King,Samurai 7
Samurai Champloo, Shigurui, ...
Godslayer написа:Някой би ли ми предложил аниме с самурай,битки,мечове да не Bleach,Shaman King,Samurai 7
Andrey358 написа:
С медия плейър си ги гледам. Има една опция за off на субтитрите, но нищо не става. А иначе кой е този сайт Анимес? Аз знам само прокси анимес, но едва ли него имаш предвид?
Disturbed написа:
И все пак - на японски >>> на английски :Р
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Вuddy написа:
Ама какво е значението когато гледаш анимето със BG/EN субтитри, като е с японски звук така или иначе няма да разбереш нищо
Blinkers написа:Може и да не разберем нищо,ама с японски саунд е по автентично,апък и японския ме кефи повече как звучи.
Може и да не разберем нищо,ама с японски саунд е по автентично,апък и японския ме кефи повече как звучи.
А иначе кой е този сайт Анимес? Аз знам само прокси анимес, но едва ли него имаш предвид?
Djtaz написа:Аз се сещам за едно филмче ма незнам дали ще го напиша правилно Crying freeman(Плачещия фрийман)-манга.До колкото се сещам беше 3 или 4 епизода ,а има и филм направен по него.