:Д Виждал ли си Хами скоро във форума?sagara-kun написа: Абе Хами и Вермик играят в Близард вече
Няма и да го видиш :Д :Д :Д Както и мен :Д :Д :Д :Д
Тъпи червеи като теб да не се обаждат.Angerfist написа:А се повтаряше колко тъпа , безинтересна и грозна игра е УоУ ..
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
vlad4i написа:какво става ще играем ли в dragonfire-bg.net аз съм навит имам human 6 lv .А доколкото до сървара просто най якия бг сървар много хода оNline малко бъгове няма краш ,какво искате повече все пак е пиратски не очаквайте чудеса
Vermic написа:
Ти се ебаваш нали?Играх го този убит сървър и честно да ти кажя сега на Близми е много по приятно
Баси дебила.The Chameleon написа:
Тъпи червеи като теб да не се обаждат.
Намери ми пост където казвам точно , че УоУ е тъпа, безинтересна и грозна игра, иначе майка ти е мъж!![]()
Шейди, не плюя играта приятелю, плюя играещите УоУ, има разлика.![]()
Не знам колко ниско съм паднал, щото УоУ е абсолют( голямата тайна е , че Май месец 2007 пак си бях взел УоУ дръг пакетче, а още преди 1-2 години съм го тупал в пиратки
)
Ренс, стига си приказвал глупости, богаташите, УоУ струва 29 кинтаНе съм тръгнал да плащам месечни такси и така нататък. ;р