Snowboarding in Vitosha?

Нещата от живота
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Хахахах, possible. Аз видях ли те? Ебаси как ме боли всичко. Утре мислех да се качвам, но май ще го отложа за 26...

P.S. "Учебна писта" е плацът до Алеко. Малък наклон, там са повечето, които не могат да карат.
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Само дето на Алеко няма такава движеща пътечка като на Банско ... Ще трябва да си се катериш с дъската ...

Фабрик, Диел лепват названието "яке специално за ски" на определени модели и качват цените им. Като ги поразгледа човек не са нещо кой знае кво, единствената отличителна черта са хилядата орнамента по якето в сигнален цвят, които го правят да не могат да се носят никъде извън планината. Аз си взех "сноубордистко яке", използващо същите технологии като "скиорското", но по широко и с по изчистен вид ... Най-висок клас якета за ски на Диел струват 313 лева с коледното намаление, най-висок клас за сноуборд 211 ... Като се качвах вчера на планината и само си мислех, "Леле копеле са тва яке ако не става за ски, ще отида до Диел да ги изкърта тия". След един ден каране ми се струва идеално ... Та тези якета които ти си гледал от минали сезони, са "скиорски" ...
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Вероятно твърде късно, но за утре някой?
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Ми нз дали си ме видял ,бях с жъл потник на Boston Celtics ?!?
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Публикувай отговор