Arcatraz написа:ам така де аз ква вина имам, че около половината метъли от тука не излизат от тях и не знаят кво да кажат на момиче
А ние какво сме виновни, че химеотерапията не помага ???
рофлмао кенсър адикшън Д:Pennуwise написа:Arcatraz написа:ам така де аз ква вина имам, че около половината метъли от тука не излизат от тях и не знаят кво да кажат на момиче
А ние какво сме виновни, че химеотерапията не помага ???
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Не бе, скивай ся, че ти е кеф - евала, нищо против, даже се радвам.Просто ми е писнало от определения кое е фешънско, кое е позьорско и кои могат да мислят, съответно кои не могат.Еми сори, ама както има и зверски тъпи фешъни, така и има зверски тъпи метъли, и изобщо тъпотата се шири сред хората като бира сред кръчма.Но замисли се - често, дори подсъзнателно ти не си давал възможност на изрусеното да ти покаже, че мисли, защото просто не общуваш с него...Не може ли вместо да гледаме със злоба "другия вид" изобщо да не си обръщаме внимание? И такива тъпи теми като тази да не съществуват...ПОГРОМ написа: Едит : Скуиз, дреме ми на патката, братле. Модно или не, кой с кво ходи е все тая. Днеска си взех , примерно , тениска на Carpathian Forest и се чувствам като първия пич, защото МИ Е КЕФ. Ако лайненцето с изрусена прическа и пусната отзад опашчица ( отвратително бе, деба ) ми покаже, че може да мисли поне, евала. Иначе всички под общ знаменател ( ножа ) и Зиклон-Б до гърч.
е не виде ли момчето метал дет е седми клас и слуша от 5 години метал ( втф тва е човека със седемте ръцеJorix написа:Тва къде го прочете?The Riotmaker написа:средното айкю на метъл седмокласник > средното айкю на хаусър седмокласник!
енд оф топиц ?
![]()
Има.И наистина са по-тъпи.tE Ne MoGaT dA pRaVqT iZrE4eNiq 6t0tYyYy pI6aT tAkA,A tAkA sA pI6E bAvNo.......................................The Riotmaker написа:е не виде ли момчето метал дет е седми клас и слуша от 5 години метал ( втф тва е човека със седемте ръцеJorix написа:Тва къде го прочете?The Riotmaker написа:средното айкю на метъл седмокласник > средното айкю на хаусър седмокласник!
енд оф топиц ?
![]()
) колко правилни изречения праи ..
хаусъри седми клас или нема , или са тъпи ?
Ами да, именно. Не искам да съществуват такива теми и спорове. Точно затова няма да пусна тема тип ''Съкс ли хауса ??? 666 ??'' или нещо от сорта. Въобще не ме интересува другия какво слуша, стига да не ми пречи по някакъв начин. Иначе дали съм давал шансове да ми доказват - еми вече го няма даскалото, където се сблъсквах с разни такива ( то всъщност ''по мойто време'' нямаше фешънчета, тепърва се зараждаше всичко това, ахаха ). Но доколкото виждам - дори не се и опитват да мислят. Говорим си за коне с капаци. Клонинги...Squiz написа:Не бе, скивай ся, че ти е кеф - евала, нищо против, даже се радвам.Просто ми е писнало от определения кое е фешънско, кое е позьорско и кои могат да мислят, съответно кои не могат.Еми сори, ама както има и зверски тъпи фешъни, така и има зверски тъпи метъли, и изобщо тъпотата се шири сред хората като бира сред кръчма.Но замисли се - често, дори подсъзнателно ти не си давал възможност на изрусеното да ти покаже, че мисли, защото просто не общуваш с него...Не може ли вместо да гледаме със злоба "другия вид" изобщо да не си обръщаме внимание? И такива тъпи теми като тази да не съществуват...ПОГРОМ написа: Едит : Скуиз, дреме ми на патката, братле. Модно или не, кой с кво ходи е все тая. Днеска си взех , примерно , тениска на Carpathian Forest и се чувствам като първия пич, защото МИ Е КЕФ. Ако лайненцето с изрусена прическа и пусната отзад опашчица ( отвратително бе, деба ) ми покаже, че може да мисли поне, евала. Иначе всички под общ знаменател ( ножа ) и Зиклон-Б до гърч.
Е голема работа че прай правилни изречения.Слага запетайки и реши че метълите били по умни от тея дет слушат хаус...Нека слага след няколко години кат порасне ще разбере че не е имало смисъл и се е преебалThe Riotmaker написа:е не виде ли момчето метал дет е седми клас и слуша от 5 години метал ( втф тва е човека със седемте ръцеJorix написа:Тва къде го прочете?The Riotmaker написа:средното айкю на метъл седмокласник > средното айкю на хаусър седмокласник!
енд оф топиц ?
![]()
) колко правилни изречения праи ..
хаусъри седми клас или нема , или са тъпи ?
Компетентността ти спира до тук.Arcatraz написа:Поздрави: DJ Ico LiVe @ club Shock,Haskovo.mp3 лека нощ от мене
|
|
| 
Ти в Габрово ходил ли си?Rudecraft/Orange написа:Arcatraz написа:Поздрави: DJ Ico LiVe @ club Shock,Haskovo.mp3 лека нощ от мене
Преди години обвиняваха рапърите,че са фешън,когато всички лапета носеха кърпи,шапки,широки дънки и знаеха текстовете на всички песни на Мишо Шамара,а пък сега Хаусът е наред.
Не.Защо?Blue написа:Ти в Габрово ходил ли си?Rudecraft/Orange написа:Arcatraz написа:Поздрави: DJ Ico LiVe @ club Shock,Haskovo.mp3 лека нощ от мене
Преди години обвиняваха рапърите,че са фешън,когато всички лапета носеха кърпи,шапки,широки дънки и знаеха текстовете на всички песни на Мишо Шамара,а пък сега Хаусът е наред.
|
|
|