Arcatraz написа:ам така де аз ква вина имам, че около половината метъли от тука не излизат от тях и не знаят кво да кажат на момиче
А ние какво сме виновни, че химеотерапията не помага ???
Pennуwise написа:Arcatraz написа:ам така де аз ква вина имам, че около половината метъли от тука не излизат от тях и не знаят кво да кажат на момиче
А ние какво сме виновни, че химеотерапията не помага ???
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
ПОГРОМ написа:Едит : Скуиз, дреме ми на патката, братле. Модно или не, кой с кво ходи е все тая. Днеска си взех , примерно , тениска на Carpathian Forest и се чувствам като първия пич, защото МИ Е КЕФ. Ако лайненцето с изрусена прическа и пусната отзад опашчица ( отвратително бе, деба ) ми покаже, че може да мисли поне, евала. Иначе всички под общ знаменател ( ножа ) и Зиклон-Б до гърч.
Jorix написа:Тва къде го прочете?The Riotmaker написа:средното айкю на метъл седмокласник > средното айкю на хаусър седмокласник!
енд оф топиц ?
![]()
The Riotmaker написа:Jorix написа:Тва къде го прочете?The Riotmaker написа:средното айкю на метъл седмокласник > средното айкю на хаусър седмокласник!
енд оф топиц ?
![]()
е не виде ли момчето метал дет е седми клас и слуша от 5 години метал ( втф тва е човека със седемте ръце) колко правилни изречения праи ..
хаусъри седми клас или нема , или са тъпи ?
Squiz написа:ПОГРОМ написа:Едит : Скуиз, дреме ми на патката, братле. Модно или не, кой с кво ходи е все тая. Днеска си взех , примерно , тениска на Carpathian Forest и се чувствам като първия пич, защото МИ Е КЕФ. Ако лайненцето с изрусена прическа и пусната отзад опашчица ( отвратително бе, деба ) ми покаже, че може да мисли поне, евала. Иначе всички под общ знаменател ( ножа ) и Зиклон-Б до гърч.
Не бе, скивай ся, че ти е кеф - евала, нищо против, даже се радвам.Просто ми е писнало от определения кое е фешънско, кое е позьорско и кои могат да мислят, съответно кои не могат.Еми сори, ама както има и зверски тъпи фешъни, така и има зверски тъпи метъли, и изобщо тъпотата се шири сред хората като бира сред кръчма.Но замисли се - често, дори подсъзнателно ти не си давал възможност на изрусеното да ти покаже, че мисли, защото просто не общуваш с него...Не може ли вместо да гледаме със злоба "другия вид" изобщо да не си обръщаме внимание? И такива тъпи теми като тази да не съществуват...
Е голема работа че прай правилни изречения.Слага запетайки и реши че метълите били по умни от тея дет слушат хаус...Нека слага след няколко години кат порасне ще разбере че не е имало смисъл и се е преебалThe Riotmaker написа:Jorix написа:Тва къде го прочете?The Riotmaker написа:средното айкю на метъл седмокласник > средното айкю на хаусър седмокласник!
енд оф топиц ?
![]()
е не виде ли момчето метал дет е седми клас и слуша от 5 години метал ( втф тва е човека със седемте ръце) колко правилни изречения праи ..
хаусъри седми клас или нема , или са тъпи ?
Arcatraz написа:Поздрави: DJ Ico LiVe @ club Shock,Haskovo.mp3 лека нощ от мене
|
|
| 
Rudecraft/Orange написа:Arcatraz написа:Поздрави: DJ Ico LiVe @ club Shock,Haskovo.mp3 лека нощ от мене
Преди години обвиняваха рапърите,че са фешън,когато всички лапета носеха кърпи,шапки,широки дънки и знаеха текстовете на всички песни на Мишо Шамара,а пък сега Хаусът е наред.
Blue написа:Rudecraft/Orange написа:Arcatraz написа:Поздрави: DJ Ico LiVe @ club Shock,Haskovo.mp3 лека нощ от мене
Преди години обвиняваха рапърите,че са фешън,когато всички лапета носеха кърпи,шапки,широки дънки и знаеха текстовете на всички песни на Мишо Шамара,а пък сега Хаусът е наред.
Ти в Габрово ходил ли си?
|
|
|