И така карам откат' съм роден. "
Смятай, че сносна доза завист се изля върху теб.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:" Буквално гълтам де видя храна и съм клечка Embarassed
И така карам откат' съм роден. "
Смятай, че сносна доза завист се изля върху теб.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Ем аз съм 1м 80см и в момента съм малко над 70 кг.Мисля да смъкна до към 65.
![]()
А бях 85.За 1 седмица , ако се отпусна без проблеми мога да стана 100.
![]()
Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!
Куц Пръч написа:Ам зависи си от височината. По-добре е да си дълъг, но тогава ако работиш за тяло, трябва да си дадеш повече зор и да ядеш като откачен, за да личи.
Някъде четох от нестабилен източник, че след 183см трудно се правели ръце. :О Не знам, на мен ми звучи някак глупаво.
Пък и друго си е, че отбягвам сланините (мразя сланини). Обичам обаче да си топя в мазно
Няма да ти е хубаво да си на моето място - 180 на 60 кила, в момента още дърпам нагоре и ставам все по-гльоджав.
Гледам че откакто се започна стачката, не ходя много на даскало и стоя само пред компа - навън е убито.
Мързи ме да си изхвърлям тук из бюрото - натрупвам като свиня опаковки от сладко и сумати чаши с безалкохолно (пристрастен).
Според мен е по-добре да си имаш масата, ама да я обработиш добре в мускули, не да висят разни сланини :Д
Sashakiss написа:Не трябва "да ядеш като откачен, за да личи", ако си висок.Целта е просто да си имаш програма и да знаеш кога и какво да ядеш. Иначе да - трябва да папка, ако човек иска да направи маса - поне 4-5 пъти дневно (средно през 2-3 часа).
Ениуей:
3 филии с шунка и кисели краставици (мммм...)
The Chameleon написа:Ем аз съм 1м 80см и в момента съм малко над 70 кг.Мисля да смъкна до към 65.
![]()
А бях 85.За 1 седмица , ако се отпусна без проблеми мога да стана 100.
![]()
) ОМГ