Money™ написа:Абе не знам кой е прав и кой не е,но мисля,че изказвам общото мнение,че stanimirmn трябва да прочете няколко книжки с текст в тях(вместо с картинки).
"прочете няколко книжки с текст в тях(вместо с картинки)"- ти прост ли си.Какво имаш предвид.За кои книжки ми говориш,за
Робин зо Крузо ли бе,тъпънар
stanimirmn написа: Робин зо Крузо А и не си никакъв WOW player-ти си лайно
Ахахахахахаххах!Робин зо Крузо.Разби ме.Ахахахахаха!Ти мойто момче си някакъв нов вид дебил.
А,и не играя никакви MMORPG-та.
П.П.Я хвани някой буквар бе!
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
stanimirmn написа: Робин зо Крузо А и не си никакъв WOW player-ти си лайно
Ахахахахахаххах!Робин зо Крузо.Разби ме.Ахахахахаха!Ти мойто момче си някакъв нов вид дебил. А,и не играя никакви MMORPG-та. П.П.Я хвани някой буквар бе!
Ей тъпи хора има по тоя свят бе.Как може да си толкова тъп. Tолкова си тъп, че даже изкривяваш пространството.Оригинален си като турски анцунг.Tогава не си WOW player,а си хипар.
Nassi4 и stanimirmn... Личи че човека не е излизал от много време че вече сам почва да си говори... и то във форуми...
И да те попитам, пикльо, да не би да познаваш един муунстар ? Щото и на него му беше широка устата и набързо глътна бана. И искрено се надявам следващия ти пости да бъде малко по-цивилизован.
няма втори като моонстар-толко зле -това ме навежда на мисълта или че ония отгоре с голямата уста е моонстар с нов ник или е негов брат.Друг вариант не виждам.Колкото до наси(кои бил гея ) тои му е братовчед
Гипо написа:Ти определено си излъгал форума, като си посочил "над 13 години" при регистрацията си. Мама не те ли е учила, че не е хубаво да се лъже?
EDIT: това го написах към stanimirmn
e ясно е че е за станимимн той наси си е написал че на 4 в името
По темата за мен игрите са Мафиа, Драивер новия,Батълфилд,Готик 3,ПЕС 6, а от излизащите що годе скоро Асасинс креед и РАЗБИРА СЕ уархамър онлаин
Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...