Ю хев а поинт деарShady написа:Човека най-човек се оказаПредаде се и ни предаде и нас. Но злобата ще продължи, тя ще ни надживее и ще владее света! МУХАХАХАХАХАХХА

Ю хев а поинт деарShady написа:Човека най-човек се оказаПредаде се и ни предаде и нас. Но злобата ще продължи, тя ще ни надживее и ще владее света! МУХАХАХАХАХАХХА
Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Рак!
човек написа:Обаче май прецаках работата-тя си отидеелюбовта на живота ми-най-секси ЖЕНАТА която съм виждал
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Brain написа:човек написа:Обаче май прецаках работата-тя си отидеелюбовта на живота ми-най-секси ЖЕНАТА която съм виждал
Човеко, внимавай - Алми е доста ревнив
- Рак!
bebsiiii написа:iztriite snimkite weeeeeeeee
- Рак!
човек написа:Brain написа:човек написа:Обаче май прецаках работата-тя си отидеелюбовта на живота ми-най-секси ЖЕНАТА която съм виждал
Човеко, внимавай - Алми е доста ревнив
Тогава той да се счита за поканен на дуел с патлацище защитя честта на любимата си
- Рак!