Анимета
Не смятам, че "Шаолинския футбол" е вдъхновен от "Капитан Тсубаса" - 1. Защото нямат нищо общо, освен че става дума за футбол. 2. "Шаолинският футбол" е толкова характерно китайтски, че дори и да има заимствана някоя идея от японското заглавие, просто се губи в типично китайския хумор и кун-фу пародиите.
За Патлабор...четири сериала от по 7, 16, 47 и 3 серии и три филма, ще им се видят малко тежки за теглене в ДВД формат от външен торент.
За Патлабор...четири сериала от по 7, 16, 47 и 3 серии и три филма, ще им се видят малко тежки за теглене в ДВД формат от външен торент.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Galja написа:Том и Джери,това беше и все още е любимата ми анимация.
Също така сам гледала Scooby doo.
Това не са анимета.天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Stalker-san
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
SteamOfBlood написа:The Chameleon написа:Galja написа:Том и Джери,това беше и все още е любимата ми анимация.
Също така сам гледала Scooby doo.
:doh: Това не са анимета.
Друго са си мислите,че пауър пъф гърлс също са аниме.
~SteamOfBlood
Поне, до колкото си спомням, PPG имаше един епизод, в който наистина всичко е в аниме стил...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Ааа.. оня в който разправят различните истории ли? :Д На Батъркап беше некво черно зелено, много злобно :Д
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Stalker-san
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- Wong Fei Hung
- В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
- Обратна връзка:
AlShu написа:Не смятам, че "Шаолинския футбол" е вдъхновен от "Капитан Тсубаса" - 1. Защото нямат нищо общо, освен че става дума за футбол. 2. "Шаолинският футбол" е толкова характерно китайтски, че дори и да има заимствана някоя идея от японското заглавие, просто се губи в типично китайския хумор и кун-фу пародиите.
Поне това твърдеше самия Стивън Чоу в едно интервю към допълнителните материали на филма, а пък що се отнася до Patlabor, аз от там си го дръпнах, макар и на двуслойно DVD, но засега не мога да го запиша и да си го гледам на спокойствие щото писачката ми прави много проблеми при записване на втория слой, но това е друга тема...
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка: