Indiana Jones™ написа:
Чакай бе каква 1.12b то има ли изобщо такава версия? Аз не съм чувал да има. Потърсих и в гугъла и не намерих да има такава версия. Иначе събота ще е най-добре да почнем ама засега сме само трима. Аз се надявах повече да се съберем. Хамелеоне няма ли да се включиш и ти?
Ами с Бобакин поиграхме малко с едни предишни наши герои, но с нови не сме почвали още. То всъщност още не сме решили още дали с нови герои да почваме. Иначе сега ще те адна в обащата стая на скайпа.
Силвър написа:Мапхак не ми трябва.
Аз няма да бъда около компютъра през ваканцията,затова предлагам уте и събота вечер здраво мелене.
Флъдтопик:Хрумна ми един лаф:Forumers,tonight we play in hell!!!
(тъпо,ама...)
По скоро "Forumers,tonight we play ON hell!!!" трудност
аре само аз и джоунс ли ше играеме аре съберете се повече де
Гиро Мекицата написа:Нови герои ли почнахте и по колко време на ден играете горе долу?
Идвай с нас да играеш, че засега само аз и Kamelot сме сериозни и проблема е, че ако той прави играта лаги, а ако аз правя не го пуска. Така че в теб е надеждата да играем нормално.
Ами ние първоначално почнахме само аз, Камелот и един друг стигнахме някъде до 3-ти акт и нещо се отказахме после тамън се събрахме много хора ама то пък ваканцията свърши и стигнахме само до Jail Level 1.
Епа нищо не направихме. Първоначално като бяхме само аз, Камелот и един друг само 1-2 дни (не си спомням точно) някъде да сме играли и стигнахме до Кураст на нормал. После като почнахме отначало вече много хора в края на ваканцията играхме само една вечер и стигнахме до Jail Level 1. Просто трябваше още в началото да почнем много хора и да сме сериозни.
Жалко Мислех си наново да я дърпам игрицата, че я бях затрил.Все пак, ще се събира ли пак отборче, ще се почва ли наново, етц.Че сега много ми се е доиграло Диабло
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Еми аз нямам много време ама вечерта принципно мога да играя. Другите не ги знам, предполагам, че няма да има много желаещи щом през ваканцията не успяхме да се организираме добре камо ли сега.