Ако беше мой C&C ехее къде щеше да се види края
@ - Атомната я видях във Ютюбето заглавието беше нещо от сорта ... unit presentation 2 там 3 гоуста пуснаха 3 атомни и след това излезнаха зърглинги изядоха ги и се оформиха под формата GG
Играта има физики на нивото на Company of Heroes, ако не и на по-добро( това се забелязва в геймплей трейлъра на играта). Също така незабравяй, че за да се изиграе една нормална игра на CoH, трябва да играеш на минимални детайли. Както вече си разбрал графиката не е нужно да се изпипва до максимум. Също така нека незабравяме, че бетата започва октомври, което означава, че графиката може да претърпи драстични промени в следващите четири месеца.Sunerphey написа: А ти как ме отърва от аргументите ми за графиката?
1 Не си прав за физиките, като сравняваш системни изисквания - сравни с доу. (писал съм в предишни постове)Tadaima написа:1. Играта има физики на нивото на Company of Heroes, ако не и на по-добро( това се забелязва в геймплей трейлъра на играта). Също така незабравяй, че за да се изиграе една нормална игра на CoH, трябва да играеш на минимални детайли. Както вече си разбрал графиката не е нужно да се изпипва до максимум. Също така нека незабравяме, че бетата започва октомври, което означава, че графиката може да претърпи драстични промени в следващите четири месеца.Sunerphey написа: А ти как ме отърва от аргументите ми за графиката?
2. А и Sunerphey, когато обиждаш, хората не те вземат насериозно, неочаквай да получиш свястен отговор, когато самият ти не се държиш прилично.
Напълно подкрепям. Аз също съм поддръжник на SC още откакто бях първи клас и играта излезе, но съм и фен на C&C откакто се играеше Tiberian Dawn.Stealth написа:Не нападайте горката C&C толкоз грубо, без вина виновна горката :) Аз съм фен (разбирайте ФЕН) и на двете, не виждам що трябва да плюете по едната ако харесвате другата. Едната вече я имам оригинал, другата като излезе - също ще се снабдя. Какво се дърляте като първолаци на кой му е по-цветна тетрадката...