Е и, Existence?
Според теб трябва да имам "Идеите и стила на рисуване" на Неграмотния, за да бъда харесван?
Да бъда някаква овца от стадото дето го харесват и му се кефят?
Все едно да ти кажа че като не караш като пилот от F1, не ставаш за шофьор!
Предпочитам да започна с тоя шит и да се развия отколкото да слушам теб или някой заслепен от куп кървища и правопис на Хасан от 1 клас.
И то взе да се повтаря - Турски Бор влиза в някоя къща, застрелва първия в главата, натиква на втория нещо голямо в устата и за третия - куршум.
Мен взе да ми писва.
До Авторът на Турски Бор : Направете един брой нещо като Селебрити Деатмач ( онова с пластелинените хора по МТВ )
само , че боят да е 2в2 : Волен С. и Турски Бор вс. Доган и Осман Паша . Моля нека нарисувате следващият брой по-скоро , че яко се зарибих .
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
^EvilHead^ написа:До Авторът на Турски Бор : Направете един брой нещо като Селебрити Деатмач ( онова с пластелинените хора по МТВ ) само , че боят да е 2в2 : Волен С. и Турски Бор вс. Доган и Осман Паша . Моля нека нарисувате следващият брой по-скоро , че яко се зарибих .
Братле, стига с тия политическите глупости. Турски Бор е над тия неща, а и честно казано може да си изпроси банана
Да си остане расистко, не политическо
Turkish Pine президент! Упс
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Продължавай, братко!
Взриви прииждащите бусове с турци, дека сегиви пресичат границата заради изборите!
Можеш да добавиш в следващия брой на комикса как Турски Бор ходи да гласува и вижда пред себе си маса народ за ДПС.
Успех!