Супер добрo изкарване падна нема такава работа братче ....
На тези на които им остава сега да го карат бала .... Се напиете мощно ей и на сто процента да унодите нещо
Толкова си стилен че и гей би ти завидял...NexusPolaris написа:Много, много стилно. О.О Изненадана съм, доста добре изглеждаш. ^_^Till Lindemann написа:Бели ръкавици?Раскольников написа:http://www.imagehack.eu/uploads/3a2d630254.jpg
Макар и откровенното ми самопрезрение в дадения момент от този явен акт на суета и форма на слабост, да проявява своята сила в степен отвъд достъпа на понятие за всеки нямал възможността вземе участие в асоциируемите с абитурентските събития, дейности , прецених че би било неусмесно да не дам своята скромна лепта за общността на приключилите в рамките на тази година средния етап от своето образование членове на нашата компактна форумна конгломерация...

az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Па ти като си си турил аватар с дамата си и вече си убре-дебре. Гаджето ми не беше на бала, пък да давам снимки, на които съм с разни момичета е безсмислено.The Dutchman написа:Абе братче няма да пуснеш снимка със гаджето или със приятелки(най-лош вариант със приятели) а как си захапал някакъв хляб ...... не за друго просто се почудих за момент ...
Какво гейско има в това да не прилича на всички останали дебили на бала, които изглеждат по съвършено еднакъв начин? >.< Евала му на Раскольников, изглежда страхотно. О.Оhk_vlady написа:Толкова си стилен че и гей би ти завидял...NexusPolaris написа:Много, много стилно. О.О Изненадана съм, доста добре изглеждаш. ^_^Till Lindemann написа: Бели ръкавици?
Личи си че имаш вкус към тези неща!
Поздрав с Мариус Куркински - Ти-ри-ри-рам, знам че ти е любима