От "Атака" искат съд за фолкпевица [WTF]

Нещата от живота
Аватар
NoName
В момента играе: Белот ...
Обратна връзка:

Мнение от NoName »

NexusPolaris написа:Омфг... Да не ви каже човек нещо... Моята родина нищо не ми е дала, драги мой. ;) Камелия още по-малко.

Родината ти е дала много ...
Но тука не е в това въпроса. Въпроса е какво ТИ си дал на родината и за родината ???
Нали знаеш,че за да вземеш, първо трябва да дадеш.
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Народният представител от "Атака" Димитър Стоянов е сезирал прокуратурата с искане фолкпевицата Камелия да бъде подведена под съдебна отговорност заради опетняване на националното знаме, предаде БНР.
В писмото си Стоянов изразява възмущение от поведението на певицата, която се явила на фолк-концерт, облечена в националния трибагреник.

Според депутата с това си поведение Камелия е извършила престъпление срещу държавата и трябва да бъде съдена по член 108 от Наказателния кодекс.

Ами какво да кажа освен, че Атака за пореден път доказаха, че са малоумници. Не знам в каква държава трябва да живеем за да се счита за "Престъпление срещу държавата" това да се облечеш с националния трибагреник. По тази логика всички откачени националисти, които носят тениски с бяло зелено червено също трябва да бъдат подведени под отговорност. Без да съм и фен ще кажа, че Камелия не се е изпикала на флага, нито го е подпалила, така че по никакъв начин не може да се счита, че го е опетнила. Разбира се някои хора считат самата чалга за опетняване, но това съвсем не е доказано и не е определено от закона, така че основанията им издишат.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Zero Endorphine
Обратна връзка:

Мнение от Zero Endorphine »

alphavarg написа:
NexusPolaris написа:
Tsim написа:
NexusPolaris написа:Ем... Да. :lol: Аз съм противоречива личност.
Извода е, че Камелия трябва да бъде изгорена на кладата. ;)

Не ми се мисли какво ще напишеш, ако ти възложат есе на тема "България - моята родина".

Омфг... Да не ви каже човек нещо... Моята родина нищо не ми е дала, драги мой. ;) Камелия още по-малко.

Дала ти е история, с която да се гордееш. Дала ти е красива природа, дала ти е велики личности, дала ти е култура и изкуство. Ако не оценяваш това...

Всъщност не се гордея особено. =/ Всъщност и аз не се изразих кой знае как. Хубаво, дали са ми го ханове и царе, а не едно парче земя. Нали?
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

NexusPolaris написа:
alphavarg написа:
NexusPolaris написа:
Tsim написа:

Не ми се мисли какво ще напишеш, ако ти възложат есе на тема "България - моята родина".

Омфг... Да не ви каже човек нещо... Моята родина нищо не ми е дала, драги мой. ;) Камелия още по-малко.

Дала ти е история, с която да се гордееш. Дала ти е красива природа, дала ти е велики личности, дала ти е култура и изкуство. Ако не оценяваш това...

Всъщност не се гордея особено. =/ Всъщност и аз не се изразих кой знае как. Хубаво, дали са ми го ханове и царе, а не едно парче земя. Нали?
Е ти България като парче земя ли го възприемаш?
Zero Endorphine
Обратна връзка:

Нещо такова.

P.S.: Сега чакаме нападението... И се готвим за контраатака.
start.a.war

Мнение от start.a.war »

NexusPolaris написа:
alphavarg написа:
NexusPolaris написа:
Tsim написа:

Въпросните ханове не са го правили за да се гордеят само и единствено с тях, нали? Правили са го за родината, правили са го за България. За името България...Правили са го за българския народ.
П.п. А хановете и царете не спадат ли към родината? Или за теб родината е просто географски термин?

П.п.2: Без лоши чувства, просто дискутирам ;/
Zero Endorphine
Обратна връзка:

И аз дискутирам де, няма лошо... И все пак... Заслугата си е тяхна. >.< В крайна сметка темата беше за Атака и Камелия, нали? Нормално е всеки един българин, било то патриот или не, да го е грижа за това, че една тъпа Овца се подиграва с националния флаг. =/ Тъй че... Само до един извод мога да стигна...
Публикувай отговор