Ti rusnak li si be brato?°•SlIpKnOt FeN•° написа:http://i.data.bg/06/10/23/100654_orig.jpg Вижте хубаво ли е аз сам съм го правил![]()
Фотошоп творения
- Wicked Spirit
- Обратна връзка:
Влизаш примерно в сайта http://www.imageshack.eu там даваш на "browse" и си избираш картинката,която искаш да качиш,след което даваш Host it! и оттам ще ти излезат няколко линка,ти копираш линк 1 за форуми и тоя линк просто го пействаш тук и после излиза като картинка°•SlIpKnOt FeN•° написа:Ами наложи се да излъжа щото никои нема да ми каже как да си ги покажа![]()
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
- Pеnnywise9198
®SnOoPy™ написа:Влизаш примерно в сайта http://www.imageshack.eu там даваш на "browse" и си избираш картинката,която искаш да качиш,след което даваш Host it! и оттам ще ти излезат няколко линка,ти копираш линк 1 за форуми и тоя линк просто го пействаш тук и после излиза като картинка°•SlIpKnOt FeN•° написа:Ами наложи се да излъжа щото никои нема да ми каже как да си ги покажа![]()
Толкова много информация,за толкова кратък период...
Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
Ми,чак са видях тая тема хареса ми тематаPеnnywise написа:®SnOoPy™ написа:Влизаш примерно в сайта http://www.imageshack.eu там даваш на "browse" и си избираш картинката,която искаш да качиш,след което даваш Host it! и оттам ще ти излезат няколко линка,ти копираш линк 1 за форуми и тоя линк просто го пействаш тук и после излиза като картинка°•SlIpKnOt FeN•° написа:Ами наложи се да излъжа щото никои нема да ми каже как да си ги покажа![]()
Толкова много информация,за толкова кратък периот...![]()
Finally Juny ends...
- Pеnnywise9198
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
- shantararam
- Обратна връзка:

2 часа, таблет, photoshop, шоколад и Manowar

а това е друга версия на картинката
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
place-for-rest
*Ghost Master
-
долу_админа
- shantararam
- Обратна връзка:
Еми то ясно че без светлинките е по-хубаво и по-реалистично (макар че аз съвсем не гоня реализма), ама за какъв ли чеп си играх да ги правя 
Run, rabbit run
place-for-rest
*Ghost Master
place-for-rest
*Ghost Master
- shantararam
- Обратна връзка:
Тъй като смених галерията, ще си позволя да постна пак някои мои творения, защото предните едва ли ще можете да отворите 
my bloody name

the rose in my fantasy II

Po

i love you

the rose in my fantasy

Lonesome Stranger

Place for rest

Longing

my bloody name

the rose in my fantasy II

Po

i love you

the rose in my fantasy

Lonesome Stranger

Place for rest

Longing

Run, rabbit run
place-for-rest
*Ghost Master
place-for-rest
*Ghost Master
-
долу_админа
Хех, и аз се в събота се докопах до такава екзотика, като таблет и реших да постна някой от моите "творби".Ей тва е първото нещо, което направих с таблета.Държа да отбележа, че е правено по снимка:

Това са всичките вариации, които съм правил:

Това е последното, което направих...по образ и подобие на този у нас

Правил съм много картинки с разните му там четки, но не смятам, че изобщо си заслужава да ги поствам
P.S.Знам, че тук има хора, които също ползват таблет и са с повече опит от мен за тва имам едно запитване към тях.Значи от 2 дни имам такова нещо и не съм много запознат.Та...може да се работи без писалката да се допира до таблета (писалката се движи на 3-5 мм от повърхността) обаче работата е там, че ми е по-удобно да я допирам до самия таблет, когато рисувам.Та проблема е, че забелязах как повърхността се надрасква.Тва нещо фатално ли е или няма за кво толкова да се притеснявам?

Това са всичките вариации, които съм правил:

Това е последното, което направих...по образ и подобие на този у нас

Правил съм много картинки с разните му там четки, но не смятам, че изобщо си заслужава да ги поствам
P.S.Знам, че тук има хора, които също ползват таблет и са с повече опит от мен за тва имам едно запитване към тях.Значи от 2 дни имам такова нещо и не съм много запознат.Та...може да се работи без писалката да се допира до таблета (писалката се движи на 3-5 мм от повърхността) обаче работата е там, че ми е по-удобно да я допирам до самия таблет, когато рисувам.Та проблема е, че забелязах как повърхността се надрасква.Тва нещо фатално ли е или няма за кво толкова да се притеснявам?