Според мен е трудно да правиш избори(особено в това дали/в какво/как/защо вярваш...),но е още по-трудно е да осъзнаеш избора си...
Може би нещата опират (до някаква степен) до това в каква е за теб Истината и дали/защо вярваш в нея...Човешкият разум е нещо много условно,променливо,специфично и същевременно обратното!
Прераждането е нещо,за което няма единно мнение.(А дали то непременно е нужно?)...
Ако то съществува в някаква форма,но е неусетно(присъствето му не се забелязва),ще бъде ли то дори обмисляно,освен ако не бъде почуствано/разбрано ?
А,ако не - как мислите?
"Мисля,значи съществувам." - много поучително слово,имащо различна функция и оформящо различни мнения у различни хора...
Трите най-различими разлики между човека и животните/растенията/"неживата природа" според мен са:
1.Човекът може да създава/твори(виж 3.---->и себе си!)!
2.Човекът може да избира и да взаимодейства с другите(и те с него) чрез съзнателно общуване(или без него) и така да се оформя!
3.Човекът като че ли е създаден,за да създава(твори,мисли) и така той има неограничени възможности!
Вероятни изводи:
Човекът е единственият,който е в състояние/може да се ограничи(себе се и/или околните) и същевременно това може да не е вярно!
"What lies beyound (often),comes from within"
"The purity and the truth of the I-consciousness is maybe a part of the Truth for the human,the other part is a mistery even for the man!"
"One of the biggest mysteries for/оf the man is the man himself"
"Man`s greastest gift and curse is that he can be beyound himself and himself at the same time"
"I want to believe"
"The Truth is out there"
Maybe,just maybe the Truth that the man wanted (to know,to feel)was that whole time the Man himself!"
!!! Парадокса и смеха са неща характерни само за човека! - Обърнете внимание!
А пък може и всичко това да е грешно,а всъщност да е въпрос на гледна точка,време,пространство,математика

Заболя ли ви главата от думите ми?

"Rethink (and recreate/discover something new) again!" or "STOP and (re-)think about IT(it)!"
Man has created himself to create!
You can make the difference(in other words-you can make the Change/the Future)!