Със или без захар?

Нещата от живота

Колко захар?

Една бучка
7
18%
Две
25
63%
Без захар!!
8
20%

Общо гласове: 40

phr34k

Мнение от phr34k »

Баси, толкова ли нямате контрол върху адреналните си жлези?
"A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
Аватар
Bethrezen
Обратна връзка:

Мнение от Bethrezen »

Аз пия само чай, главно зален или черен и обикновено е с мляко и 3-4 лажици захар.
Victims aren't we all?
Аватар
Wicked Spirit
Обратна връзка:

Мнение от Wicked Spirit »

Много неща се изприказваха, а някой всъщност написа ли с каква цел и направено кафето?

Не, не, Митко доста съм разочорован от теб, колега. Повече можете, повече.

Кафето се сервира непосредствено след загравянето на конячените чаши. Кафето с три бучки кафява захар и естествено нормално. Лъжичката да седи права в чашата. Някои ще кажат, захар с кафе, а аз ще кажа различни предпочитания. А аз все съм толерантен към сервитьорките, които така и не се научиха, че пия с три захарчета винаги. То не бяха намеци, намигвания и тям подобни.

Xayzer, брато, то и чаделите вървят с кафе, но не всички сме турчоляци.

Ае, загивайте.
Аватар
Gaahlskagg

Мнение от Gaahlskagg »

Abdominal Pain написа:
THE KING OF TIME написа:Няма ли някои да пусне тема с каква прическа се събуждате :lol:

Аз с ето такава:

Изображение

Този симпатичен младеж не беше ли басист в една дет метал група?
"Zarezi ex quo Vulgares."
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Gaahlskagg написа:
Abdominal Pain написа:
THE KING OF TIME написа:Няма ли някои да пусне тема с каква прическа се събуждате :lol:

Аз с ето такава:

Изображение

Този симпатичен младеж не беше ли басист в една дет метал група?

Симпатичен....младеж.....абе аз друга снимка ли гледам?!?!btw мяза ми на единя от роулинг стоунс, дето по новините го даваха че паднал от една палма :lol:
Asriel
В момента играе: GTA IV
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

Disturbеd написа:
Fenriz написа:Интересен факт е, че ако не се лъжа Сириус пийваше кафе (:

Нямаш въображение...

? :?
все аркадаши сме

Krieg
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Изображение

Това е Nick Nolte, вие "48 часа" не сте ли гледали бе хора? А тази снимка му е взета, когато е бил арестуван от полицията за шофиране под влияние на алкохол.
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Сега след като го каза се сетих :idea: Нали от там беше култовото "Не блъфира, луд е и ще те гръмне, не блъфира....Мамка му ти го гръмна! Луд ли си бе, мислех че блъфираш" (свободен превод по стар спомен)?
Abdominal Pain

Мнение от Abdominal Pain »

Като си говориме за Mug Shot-ove:

Изображение

:lol:
Изображение

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Изображение
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

Гледам, че никът ми се споменава доволно често, което провокира и настоящия пост.
Да започваме, първо дамите. Ъх, imoras, къде се буташ, бе, приятелю. Кротни малко, с теб ще се заниаем по-късно.
Хермиона, разбира се, не си права. Отказваш да признаеш моята теория (която, между другото, е правилната ). Но това, което значително повече ме дразни, е, че се опитваш да демонстрираш някакво върховно презрение, с което пристъпваш към този форум. Във всеки твой пост ти упоменаваш как с треперещи ръце си натиснала "изпращане", колко ти е скучно и т.н. Решението е учудващо просто, направо е странно как човек, когото препоръчват като
адски умна
не се е сетил. Сетила по-скоро, mea culpa.
И да, наскоро попитах няколко мои познати и приятелки защо са започнали да пият кафе. Почти единодушно отговорът беше : "Ми отидохме с Марчето/ Силвето/ Теди за първи път на кафе и аз сега какво да пия, сокчета ли?" Само една спомена, че е пристъпила към кафето и кофеиновите таблетки поради ниско кръвно.
Fenriz...Нека върнем лентата назад. Кафе съм пил, грубо казано, 4 пъти в съзнателния си живот. Единият път беше онзи, за когото ти спомена. Естествено, причината беше фактът, че всичко живо стоеше с чаша от въпросната напитка пред себе си и щеше да е някак неестествено да не присъединя към масата. Защото, любими ми нежи, аз никога не съм твърдял, че съм "различен от масата". Кой го казва ли? Ами, погледни в огледалцето. Виждаш ли някого? Познат ти се вижда, нали? И аз така мисля.
Единственото, с което можеш да ми излезеш, е че било позьорщина. Не отричам. Но подобни думи, излезли от устата на човек, който всячески се стреми да подражава на трети лица във всички отношения ( музика, отношение към хората, самият факт, че си пропушил цигари на 12 , трева на 14, е достатъчно показателен)... Просто трябва да усещаш кога да си държиш устата затворена.
Imoras, очаквах повече, честно. А не да ми отговориш с пост мой образец. Само толкова ли можеш? Хайде, давай. Имам искрена вяра в теб. О, да, ако ще продължаваш да каруцарстваш, ползвай ЛС. Ще спестиш на голям кръг от хора мъката да четат словоизлянията ти, ок? ;)
Wicked Spirit, ти ако си толерантен към сервитьорки... Позволи ми да те върна към август 2006, когато около 15 минути ми обясняваше на чашка как някаква сервитьорка била трогателно непохватна и пр, и пр. В този ред на мисли, ослушвай се за телефона си.
assd2

Мнение от assd2 »

естествено че без захар, за кво да му развалям вкуса
Публикувай отговор