Те тва е момчета ТОЧКА. За неизвестен период от време слагам точка на стремежите си в тоя турнир ( не се отказвам).След мача с ФЕЛИКС разбрах че тука хората не играят фифа за удоволствие а за да побеждават.И мисля следващите 1-2 турнира да играя без цели.Смисъл няма да ми дреме ако не излезна от групите.Ше тренирам с някой със здрави нерви и ше се науча да играя по най-отвратителния и позорен начин който да дразни противника до такава степен че да си счупи клавиатурата и да не изпитвам никакво удоволствие от фифата докато играя.Ще играя така както играят доста от вас.
От цялата работа най-ме е яд за танаси.Сори бате много , просто съм безсилен срещу стила на игра наречен мини по ъгала врътни задник 10 пъти и ми вкарай от малък ъгъл гол.

Е не става.Явно съм бил много глупав до сега да се опитвам да правя разни красиви неща и по тоя начин да се опитвам да изпитвам удоволствие от играта.Друг е въпроса че си вкарах и автогол в 3 тата минута

(такъв загубеняк няма).
4 на 1 е резултата.И много яко прецаках танаси

.За което най-ме е яд.(пак ше повторя)
Еми тва е ... живи здрави успех напред освен ако танаси не покаже чудеса но не смятам че е нужно да се поти като аз и следващия кръг ше съм пак така.

.Ако пък успее да класира и двама ни му обещавам че ше направя всичко възможно и аз да му помогна по някъв начин, по добър от този сега.
Ако не успее се отдавам на измислянето на хубавата ми тактика.