The Chronicles Of Гръчата! Teaser 2!
Бахти якото...хора, РЕВЕ МИ СЕ, че никой няма да направи такава игра...просто не е честно...
ПП Някой се оплака, че към края на алфата, текстурите се размазвали а управлението било трудно...това може да е сумулация, на това че Кирето почва вече да го хваща скоросмъртницата, с която се налива по всички нива...
ПП Някой се оплака, че към края на алфата, текстурите се размазвали а управлението било трудно...това може да е сумулация, на това че Кирето почва вече да го хваща скоросмъртницата, с която се налива по всички нива...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Morgul написа:Аз написа:I_Hate_Noise написа:последния бос:
Немаш шанс срещу тоя!
Те нямат шанс срещу Кире.
За да може Кире да победи този бос ще му трябва малко помощ. За това към края, играта няма да е само FPS, но и Squad-based Shooter + RPG
Когато стигнете до този бос, ще можете директно да управлявате още един персонаж в играта - Волен Сидеров. Той е командир на ОнР (Ордата на Пенсионерите), които може да контролира чрез гласови команди (Barbarian Warcries), като "Долу Турците", "България за Българите" и т.н.. Така ще бъде унищожена небробиваемата от оръжията на Кире, броня на бося (обръча от фирми: +500 defense against Кире, +1000 defense against БГ Конституция, +100 vitality, +1 000 000 $, +100 Шербет (Мана)). След като му падне Armour-a на Ахмед Диабло, ще се намеси Кирету да нанесе последния удар със специалното си оръжие (+150 damage against Чалми, +300 defence against Локум, +100 Ракия(Мана) )
П.П. Ъъъъ, това забравете, че аз съм го писал.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
Аз написа:I_Hate_Noise написа:последния бос:
Немаш шанс срещу тоя, братче!
Все едно да кажеш на Гордън Фриймън, че няма шанс срещу малки зелени човечета, докато трепе три страйдъра едновременно...
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
-
долу_админа
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
Xayzer написа:Когато стигнете до този бос, ще можете директно да управлявате още един персонаж в играта - Волен Сидеров. Той е командир на ОнР (Ордата на Пенсионерите), които може да контролира чрез гласови команди (Barbarian Warcries), като "Долу Турците", "България за Българите" и т.н.. Така ще бъде унищожена небробиваемата от оръжията на Кире, броня на бося (обръча от фирми: +500 defense against Кире, +1000 defense against БГ Конституция, +100 vitality, +1 000 000 $, +100 Шербет (Мана)). След като му падне Armour-a на Ахмед Диабло, ще се намеси Кирету да нанесе последния удар със специалното си оръжие (+150 damage against Чалми, +300 defence against Локум, +100 Ракия(Мана) )
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
долу_админа
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Чича Кире, ела ти строим храм, или поне паметник ти напра'им!
Фен-сайт искаш ли?
Едит: а, забравих! Качих трейлъра в ютуб, надявам се, че никой няма нищо против
http://youtube.com/watch?v=vEA40j0uoE0
Фен-сайт искаш ли?
Едит: а, забравих! Качих трейлъра в ютуб, надявам се, че никой няма нищо против
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
ахахха, благодарим за фанатизмо дека ви е обзел !
Дади, речи, чиче, от кое село си, да минем да се омсъртим кат' юнаци , че много студ , а я да пием сам ми писна .
Качвайте кво щете, дека щете, само да ми не цъфне неко профил у майспасе.цом, че си е ебало мамата
88
хейлз
/_ /_
/ /
едит : сакам напиша SS со пръчки, ама оно не ще , кълчи се на една стрън , нега макя српска
ОПРАВЕТЕ ГО ТОА ФОРУМ БЕ
АЛООО , СОФИЯЯЯЯ
Дади, речи, чиче, от кое село си, да минем да се омсъртим кат' юнаци , че много студ , а я да пием сам ми писна .
Качвайте кво щете, дека щете, само да ми не цъфне неко профил у майспасе.цом, че си е ебало мамата
88
хейлз
/_ /_
/ /
едит : сакам напиша SS со пръчки, ама оно не ще , кълчи се на една стрън , нега макя српска
ОПРАВЕТЕ ГО ТОА ФОРУМ БЕ
АЛООО , СОФИЯЯЯЯ
джумерки
Дади написа:Чича Кире, ела ти строим храм, или поне паметник ти напра'им!
Фен-сайт искаш ли?
Едит: а, забравих! Качих трейлъра в ютуб, надявам се, че никой няма нищо против![]()
Хаха, след 2-3 дена ще ни дават по новините усещам...
Супер, кво :Рd-r Jones написа:Дади написа:Чича Кире, ела ти строим храм, или поне паметник ти напра'им!
Фен-сайт искаш ли?
Едит: а, забравих! Качих трейлъра в ютуб, надявам се, че никой няма нищо против![]()
Хаха, след 2-3 дена ще ни дават по новините усещам...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
долу_админа