Второ , всеки който иска да пише може да разделите за отделна тема за седмицата , така ще има кратко резюме за по - интересните теми
PC Mania Times /Брой 1,29 декември 2006 година
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Вижте сега . По-добре представител на идеята засега да е някой , който може да пише грамотно .. Или тилчо , оправи малко тоя правопис ебахте , праите вестник , сеш се ?
Второ , всеки който иска да пише може да разделите за отделна тема за седмицата , така ще има кратко резюме за по - интересните теми
.
остарехме
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- Till.Lindemann
Добре, ще си взема поука и ще се постарая да допускам по-малко правописни грешки.
Правете интервюто на лични, а?
И моля ви, нека някой направи разчет кой с какво ще се заеме плс.
Обявявам конкурс за фотошопър, за да не се струпва много работа на Соул.
Приемам идеите ви, страхотни са.
Може да напишеш статия за например изложение на техниката, но НЕ КОПИРАНО ОТ ТЕКС В СПИСАНЕ РС МАНИЯ, която да ми изправиш на лс.
Правете интервюто на лични, а?
И моля ви, нека някой направи разчет кой с какво ще се заеме плс.
Обявявам конкурс за фотошопър, за да не се струпва много работа на Соул.
Приемам идеите ви, страхотни са.
Може да напишеш статия за например изложение на техниката, но НЕ КОПИРАНО ОТ ТЕКС В СПИСАНЕ РС МАНИЯ, която да ми изправиш на лс.
-
----------
- Till.Lindemann
фифа турнира и мачовете от лигата-пича Chemikal Romance
ivo333 и Хулиганкстер за скандали между форумци
един за бисери проблясъци и групости
I against I за бановете, юбилеите, предупрежденията, рождените дни, именните дни, какво играем днес, таи седмица, аватар на седмицата, мисъл на седмицата
Алминатора-най-вече за аватарите на всички, за които има статии
един за да редактира всичко(това съм аз)
Соул да сложи всичко на листи и да ги пусне в нет страница
кире гръчата ще води собствена рубрика Проблясъците на киро, свързани със важно събитие миналата седмица
зипо-негова е страницата с творчеството
нещо друго има ли
I against I за бановете, юбилеите, предупрежденията, рождените дни, именните дни, какво играем днес, таи седмица, аватар на седмицата, мисъл на седмицата
кире гръчата ще води собствена рубрика Проблясъците на киро, свързани със важно събитие миналата седмица
нещо друго има ли
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Till Lindemann написа:фифа турнира и мачовете от лигата-пича Chemikal Romance
нещо друго има ли
Аз само ще оформям страниците и ще ги пращам на Алминатора да ги качва. (:
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
- Till.Lindemann
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
- Till.Lindemann
ами пич пърмо искам да оформиш фейса
а именно
заглавието-нека бъде нещо като това
The PCM Times с красиви букви, но не тези, които си избрал нещо като ню Йорк таймс да бъде така да изглежда заглавието
под заглавието моя банер, и банерите на всчки, които съм записал, че участват ако имат по няколко-този на който фигурира ника им
дата
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
и голямо заглавие-WTF и репортаж за скандала между да кажем никсана и оня другия пич
цитати, мнения, преди статията да има снимка на аватара на този, който е изготвил статията и ника му и статията започва
накрая може да завърши както го правят големите
PCMT
и тнт
а именно
заглавието-нека бъде нещо като това
The PCM Times с красиви букви, но не тези, които си избрал нещо като ню Йорк таймс да бъде така да изглежда заглавието
под заглавието моя банер, и банерите на всчки, които съм записал, че участват ако имат по няколко-този на който фигурира ника им
дата
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
и голямо заглавие-WTF и репортаж за скандала между да кажем никсана и оня другия пич
цитати, мнения, преди статията да има снимка на аватара на този, който е изготвил статията и ника му и статията започва
накрая може да завърши както го правят големите
PCMT
и тнт
- Till.Lindemann
- Till.Lindemann