Gunz the duel

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
Napster
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Обратна връзка:

Мнение от Napster »

Всъщност вече се оправих , само дето има още един проблем : когато вляза в някоя игра , ми исписва на всички ping : 999 , и следователно нямам връзка с тях , някой може ли да каже причината ? Възможно ли е да е от нета ?
П.П. Много яка игра :)
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

DIMANGO написа:някой въобще грижа ли го е за моя проблем ? ПЛС помощ ве хора.Ако някой има пачната версия ПЛС да я качи някъде и да мога да я изтегла че на мене проблем ми прави.
И аз имам същия проблем, от 100 места я свалях, все някви еррори, все не се ъпдейтва...ужас.Някви идеи?
Asriel
В момента играе: GTA IV
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

|Вuddy| написа:
DIMANGO написа:някой въобще грижа ли го е за моя проблем ? ПЛС помощ ве хора.Ако някой има пачната версия ПЛС да я качи някъде и да мога да я изтегла че на мене проблем ми прави.
И аз имам същия проблем, от 100 места я свалях, все някви еррори, все не се ъпдейтва...ужас.Някви идеи?

linkos. там няма нужда да се ъпдейтва и работи. ако не работи проблема е в твоя телевизор.
все аркадаши сме

Krieg
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

точно от линкос я изтеглих - първия път ми каза да си проверя интернет връзката, после просто...забиваше...
----------

Мнение от ---------- »

Абе пичове тоя AgentError продължава да ми излиза как да го оправя? :?
П.П.Не може да се играе така.
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

торентинг файлс : 97%...и така от няколко часа...
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Боклук написа:торентинг файлс : 97%...и така от няколко часа...
И на мен така...а я свалях от чуждестранни торент сайтове, линкос, ала-бала...не става и т'ва си е.
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

добрем...даде торентинг стопд и вече можеше да се натиска старт гейм...натискам аз и уж прозорчето изчезва и...нищо друго :lol:
DIMANGO
Обратна връзка:

Мнение от DIMANGO »

на мене ми казва че некав сървър е бъгнат.ако некой има пачната версия да шерне някъде и да даде линк моля ви
Dimango will come for you and your soul
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Имам питания относно играта. Станах 11-ти левъл, но след като минах на ветеран сървър, почнаха яко да ме мачкат. Пичовете са адски бронирани и почти всички играят с мечове. Не мога да разбера, екипиран съм добре, влагам умение, но просто адски малък демидж правя, но аз сметка на това трупам винаги повече exp от другите и все съм на първо място с неква статистика 10 от 4 да кажем, при положение, че има некъв по-голям левъл 45 от 10. Как стават тия работи и как да трупам повече баунти, за оръжия, брони и т.н.?
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
----------

Мнение от ---------- »

Ако имате проблема със забиването на "torrenting files" на дадени проценти свалкайте тоя пач. При мен не се оправи тоя проблем, сега забива на 66%. :(

Ако и при вас не стане пробвайте това:

1. Пуснете GunZ.

2. Когато забие отворете папката където е инсталирана играта, там трябва да има торент, отворете го и го пуснете да се свалка.

3. Затворете gunz launcher-а.

4. След като свалите торента преместете всичко от него в папката на играта.

5. Играйте. :)
По втория начин би трябвало да стане, но не съм сигурен. :oops:
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Актив :

В ветеран сървърите всички използват WallSlash и Butterfly.
Butterfly представлява скачане и замахване с меча където играта отчита удар дори меча да не е достигнал крайното си положение при удара.След натискане на удара с меча веднага следва блокиране , което (ако го правиш достатъчно бързо) те прави практически неуязвим.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Абе не моа си я пусна тая смотана игра.Инсталирах я,цъкам ексе-то и нищо не става
Аватар
Graendal

Мнение от Graendal »

Днеска играх, 8 лвл съм...
Не мога да направя нищо с меч, затова ги пуцам с гънс и..ги трепя :roll: :D
Някой навит да ми обяснява тактики с меча? Понеже явно на по-голям лвл само меч се играе :(
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Абе да ви пикам на левелите сички разправят кои левел били и един не си направи да обясни как се пуска тая игра.Не виждате ли че няколко човека имаме проблем.Боли ме фара кой левел сте :x

П.П. А така олекна ми :) Ае са кажете как да я пусна
Аватар
Graendal

Мнение от Graendal »

А досети ли се, че ние като нямаме проблеми изобщо не знаем как ще се решат ваще??

1. Моя даунлоуд стигаше до 85,5% постоянно, накрая го оставип да се ъппдейтва и ме нямаше 3 часа, след като се върнах то беше готово.
2. Агент Ерора и на мен излиза, но по никакъв начин не ми пречи на играта...
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Еми не знам аз играта я свалих от 4 места - дата.бг,файлпланет,ммосайт и некав международен торент и се ми дава арор.А в замунда немаше сиид вчера са пак ше вида
Аватар
Graendal

Мнение от Graendal »

Аз я свалих от замунда и после пуснах файла, който автоматично се появи на десктопа и както казах - го остаих 3 часа, не знам колко точно време иска и беше готово :wink:
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Sub-Zero написа:Аз я свалих от замунда и после пуснах файла, който автоматично се появи на десктопа и както казах - го остаих 3 часа, не знам колко точно време иска и беше готово :wink:
Ем аз го пускам тоя и си седи на 84% и не мърда...
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Oт замунда е моята, всичко си е ОК, свали ми се един торент файл, после, чрез автоматичния "мини торент клиент" от ъпдейтъра на играта ми се свалиха новите файлове и готово.Малко бавно набираше скорост само свалянето на съдържанието от торента, в началото е бавно докато се свърже със сиидърите.

Btw...Защо винаги съм имал чувството, че нещо не правя както трябва?Умирам страшно бързо от оръжията на останалите, а аз трябва да хабя гранати, 2-3 пълнителя, после къцам с меч и пак не е сигурно, че съм победител...А някой набара ли ме, съм мъртъв за секунди.Оборудването не ми е чак толкова зле 11-12 lvl съм, не помня точно.
Публикувай отговор