П.П. Много яка игра
Gunz the duel
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
|Вuddy| написа:И аз имам същия проблем, от 100 места я свалях, все някви еррори, все не се ъпдейтва...ужас.Някви идеи?DIMANGO написа:някой въобще грижа ли го е за моя проблем ? ПЛС помощ ве хора.Ако някой има пачната версия ПЛС да я качи някъде и да мога да я изтегла че на мене проблем ми прави.
linkos. там няма нужда да се ъпдейтва и работи. ако не работи проблема е в твоя телевизор.
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
-
----------
Имам питания относно играта. Станах 11-ти левъл, но след като минах на ветеран сървър, почнаха яко да ме мачкат. Пичовете са адски бронирани и почти всички играят с мечове. Не мога да разбера, екипиран съм добре, влагам умение, но просто адски малък демидж правя, но аз сметка на това трупам винаги повече exp от другите и все съм на първо място с неква статистика 10 от 4 да кажем, при положение, че има некъв по-голям левъл 45 от 10. Как стават тия работи и как да трупам повече баунти, за оръжия, брони и т.н.?
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
----------
Ако имате проблема със забиването на "torrenting files" на дадени проценти свалкайте тоя пач. При мен не се оправи тоя проблем, сега забива на 66%.
Ако и при вас не стане пробвайте това:
1. Пуснете GunZ.
2. Когато забие отворете папката където е инсталирана играта, там трябва да има торент, отворете го и го пуснете да се свалка.
3. Затворете gunz launcher-а.
4. След като свалите торента преместете всичко от него в папката на играта.
5. Играйте.
По втория начин би трябвало да стане, но не съм сигурен.
Ако и при вас не стане пробвайте това:
1. Пуснете GunZ.
2. Когато забие отворете папката където е инсталирана играта, там трябва да има торент, отворете го и го пуснете да се свалка.
3. Затворете gunz launcher-а.
4. След като свалите торента преместете всичко от него в папката на играта.
5. Играйте.
По втория начин би трябвало да стане, но не съм сигурен.
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Актив :
В ветеран сървърите всички използват WallSlash и Butterfly.
Butterfly представлява скачане и замахване с меча където играта отчита удар дори меча да не е достигнал крайното си положение при удара.След натискане на удара с меча веднага следва блокиране , което (ако го правиш достатъчно бързо) те прави практически неуязвим.
В ветеран сървърите всички използват WallSlash и Butterfly.
Butterfly представлява скачане и замахване с меча където играта отчита удар дори меча да не е достигнал крайното си положение при удара.След натискане на удара с меча веднага следва блокиране , което (ако го правиш достатъчно бързо) те прави практически неуязвим.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Oт замунда е моята, всичко си е ОК, свали ми се един торент файл, после, чрез автоматичния "мини торент клиент" от ъпдейтъра на играта ми се свалиха новите файлове и готово.Малко бавно набираше скорост само свалянето на съдържанието от торента, в началото е бавно докато се свърже със сиидърите.
Btw...Защо винаги съм имал чувството, че нещо не правя както трябва?Умирам страшно бързо от оръжията на останалите, а аз трябва да хабя гранати, 2-3 пълнителя, после къцам с меч и пак не е сигурно, че съм победител...А някой набара ли ме, съм мъртъв за секунди.Оборудването не ми е чак толкова зле 11-12 lvl съм, не помня точно.
Btw...Защо винаги съм имал чувството, че нещо не правя както трябва?Умирам страшно бързо от оръжията на останалите, а аз трябва да хабя гранати, 2-3 пълнителя, после къцам с меч и пак не е сигурно, че съм победител...А някой набара ли ме, съм мъртъв за секунди.Оборудването не ми е чак толкова зле 11-12 lvl съм, не помня точно.