WoW:WNet Bruning Crusade Server

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор
\m/___(>o<)___\m/

Мнение от \m/___(>o<)___\m/ »

Troll Rogue написа:Пинга е 1000 ms в най-добрите моменти. Сори, но просто не става за игра!

...the fuck ? Провери си интернета брат,при мене е стигал МАКС до 150-200,при наличието на близо 900 човека онлайн..
Аватар
SancHo vt

Мнение от SancHo vt »

Абе аз си направих на тос сървар лариор и рейджа винаги ми седо 0 ??? Някой който чете рускиа форум да знае нещо за тос проблем ?
Аватар
KuzMan
Обратна връзка:

Мнение от KuzMan »

Деба само аз ли се налага да чакам на неква опашка половин час докато вляза или и при вас е така?!
KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

KuzMan написа:Деба само аз ли се налага да чакам на неква опашка половин час докато вляза или и при вас е така?!

Явно много хора играят ;)
Изображение
Аватар
KuzMan
Обратна връзка:

Мнение от KuzMan »

Още едни проблем. Показва ми, че сървара е оnline и влизам си аз и ми пише Connected и .... дотам. Тва conected може да стои 2 дни и тва е ... не влизам!
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

ТАка искам ясно и кратко да ми се обясни :
Имам оригинален УОУ енГБ версия сфалих от линкоса ГБ версия на ТБЦ немога да сфаля клиент и незнам как да играя.
Серва поддържа ли ГБ версия ? При нет на БТК ше лагва ли много ? тва е всичко дето искам да знам моля нека получа отговор.
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Аватар
Jorko
Обратна връзка:

Мнение от Jorko »

Начи:
1.Незнам аз съм на енУС и никога не съм пробвал с енГБ, ама предполагам че ще стане.
2.Аз съм на БТК 1мбпс и навсякаде има хора и почти всеки път ми лаги супер мноу, само понякога става някво супер шано и на 200 човека около мене не лаги.
3. ИСКАМ ДА ПИТАМ, ЗАЩО МАМКА МУ НА ТОЗИ ШИБАН СЪРВЪР НЯМА ДРАЕНЕИ И БЕ-та?????? И АКО МОЖЕ НЯКОИ ДА МИ КАЖЕ НАИСТИНА ХУБАВ СЪРВЪР ЗА БЦ С ОКОЛО 500 ЧОВЕКА И ДА ИМА НОВИ ГЕРОИ!!!!
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Jorko написа:Начи:
1.Незнам аз съм на енУС и никога не съм пробвал с енГБ, ама предполагам че ще стане.
2.Аз съм на БТК 1мбпс и навсякаде има хора и почти всеки път ми лаги супер мноу, само понякога става някво супер шано и на 200 човека около мене не лаги.
3. ИСКАМ ДА ПИТАМ, ЗАЩО МАМКА МУ НА ТОЗИ ШИБАН СЪРВЪР НЯМА ДРАЕНЕИ И БЕ-та?????? И АКО МОЖЕ НЯКОИ ДА МИ КАЖЕ НАИСТИНА ХУБАВ СЪРВЪР ЗА БЦ С ОКОЛО 500 ЧОВЕКА И ДА ИМА НОВИ ГЕРОИ!!!!

Дюд,животът те е прецакал.
Изображение
Аватар
SancHo vt

Мнение от SancHo vt »

Новите раси на този сървар работят само за стари акаунти.За това ще помоля някой ако има стар акаунт и го е захвърлил да ми пише 1 лс,ного ви моля :D
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

SancHo vt написа:Новите раси на този сървар работят само за стари акаунти.За това ще помоля някой ако има стар акаунт и го е захвърлил да ми пише 1 лс,ного ви моля :D

Дюд новите раси...Дренеите им е наебана стартовата локация(някъде забутано),а Блъд Елфите-ми кво да кажа за тях-омръзват бързо.Пък и при тях толкова бавно се вдигат левели че напарво ми се реве.Пък и дори и да си с паладин ще се мъчиш яко на първите куестове.Така че Блъд Елф и Дреней съкс яко.
Изображение
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Пичове който иска да помага за един куест в Silverpine Forest...Не знам дали е дънджън ама има бос...Крийповете са много висок левъл и не мога да ги бия сам.
Ако има някой над 20 левъл може да дойде да ми помогне.Няма да му откажа.
Изображение
Dotore
Обратна връзка:

Мнение от Dotore »

?? ????? ?????, ?? ?????? ?? ?????????? ?????? ?? WOW ? ?????? ?? ?? ????, ?? ??? ????? ???????. ???? ?? ???? ????, ????? ?? ????? ?? WOW ????????
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Dotore написа:Аз играя рядко, но винаги на официалния сървър на WOW и трябва да ви кажа, че съм много доволен. Няма ли поне един, който да играе на WOW легално?

Aми виж сега,приятелю,20 лева ми е нета месечно,80 лева са ми уроците и прочее,как да поискам от нашите още 24 лева за една игра?
Изображение
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

Алминатора написа:
Dotore написа:Аз играя рядко, но винаги на официалния сървър на WOW и трябва да ви кажа, че съм много доволен. Няма ли поне един, който да играе на WOW легално?

Aми виж сега,приятелю,20 лева ми е нета месечно,80 лева са ми уроците и прочее,как да поискам от нашите още 24 лева за една игра?
Знайш аз как си зех играта.В продължение на 1 месец си събирах по 1 кинт от парите за даскало и си зех играта.И гейм картата също така.Не вярвам ако ти дават по 3-4 кинта за даскало да не можеш да отделиш по 1 за уоу...
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo

a.k.a SoaP
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

12 Stones написа:
Алминатора написа:

Знайш аз как си зех играта.В продължение на 1 месец си събирах по 1 кинт от парите за даскало и си зех играта.И гейм картата също така.Не вярвам ако ти дават по 3-4 кинта за даскало да не можеш да отделиш по 1 за уоу...

Ще пробвам ;)
Изображение
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Изображение

Директно от сайта на сървара :shock: WoW=gay :lol:
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

Гледайте какво ми изписва като инсталвам Крусейда....някакви идеи?
Изображение
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Аватар
Stoian12

Мнение от Stoian12 »

Аз искам питам де да си напрая регистер :) че езика не ме кефи и дали искат пари?
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Мнение от White Emperor »

This server SUXXXXXXXX играйте в оригиналния :!: :!: :!:
Аватар
KuzMan
Обратна връзка:

Мнение от KuzMan »

Пробвайте warik.net Аз играя там. Преди да пуснат BC имаха много добър сървар на старата версия. Сега положението не е много добро, но постоянно работят по него и има бъдеще ;) Аз играя там.
Публикувай отговор