Още едни проблем. Показва ми, че сървара е оnline и влизам си аз и ми пише Connected и .... дотам. Тва conected може да стои 2 дни и тва е ... не влизам!
ТАка искам ясно и кратко да ми се обясни :
Имам оригинален УОУ енГБ версия сфалих от линкоса ГБ версия на ТБЦ немога да сфаля клиент и незнам как да играя.
Серва поддържа ли ГБ версия ? При нет на БТК ше лагва ли много ? тва е всичко дето искам да знам моля нека получа отговор.
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Начи:
1.Незнам аз съм на енУС и никога не съм пробвал с енГБ, ама предполагам че ще стане.
2.Аз съм на БТК 1мбпс и навсякаде има хора и почти всеки път ми лаги супер мноу, само понякога става някво супер шано и на 200 човека около мене не лаги.
3. ИСКАМ ДА ПИТАМ, ЗАЩО МАМКА МУ НА ТОЗИ ШИБАН СЪРВЪР НЯМА ДРАЕНЕИ И БЕ-та?????? И АКО МОЖЕ НЯКОИ ДА МИ КАЖЕ НАИСТИНА ХУБАВ СЪРВЪР ЗА БЦ С ОКОЛО 500 ЧОВЕКА И ДА ИМА НОВИ ГЕРОИ!!!!
Jorko написа:Начи: 1.Незнам аз съм на енУС и никога не съм пробвал с енГБ, ама предполагам че ще стане. 2.Аз съм на БТК 1мбпс и навсякаде има хора и почти всеки път ми лаги супер мноу, само понякога става някво супер шано и на 200 човека около мене не лаги. 3. ИСКАМ ДА ПИТАМ, ЗАЩО МАМКА МУ НА ТОЗИ ШИБАН СЪРВЪР НЯМА ДРАЕНЕИ И БЕ-та?????? И АКО МОЖЕ НЯКОИ ДА МИ КАЖЕ НАИСТИНА ХУБАВ СЪРВЪР ЗА БЦ С ОКОЛО 500 ЧОВЕКА И ДА ИМА НОВИ ГЕРОИ!!!!
SancHo vt написа:Новите раси на този сървар работят само за стари акаунти.За това ще помоля някой ако има стар акаунт и го е захвърлил да ми пише 1 лс,ного ви моля
Дюд новите раси...Дренеите им е наебана стартовата локация(някъде забутано),а Блъд Елфите-ми кво да кажа за тях-омръзват бързо.Пък и при тях толкова бавно се вдигат левели че напарво ми се реве.Пък и дори и да си с паладин ще се мъчиш яко на първите куестове.Така че Блъд Елф и Дреней съкс яко.
Пичове който иска да помага за един куест в Silverpine Forest...Не знам дали е дънджън ама има бос...Крийповете са много висок левъл и не мога да ги бия сам.
Ако има някой над 20 левъл може да дойде да ми помогне.Няма да му откажа.
Dotore написа:Аз играя рядко, но винаги на официалния сървър на WOW и трябва да ви кажа, че съм много доволен. Няма ли поне един, който да играе на WOW легално?
Aми виж сега,приятелю,20 лева ми е нета месечно,80 лева са ми уроците и прочее,как да поискам от нашите още 24 лева за една игра?
Dotore написа:Аз играя рядко, но винаги на официалния сървър на WOW и трябва да ви кажа, че съм много доволен. Няма ли поне един, който да играе на WOW легално?
Aми виж сега,приятелю,20 лева ми е нета месечно,80 лева са ми уроците и прочее,как да поискам от нашите още 24 лева за една игра?
Знайш аз как си зех играта.В продължение на 1 месец си събирах по 1 кинт от парите за даскало и си зех играта.И гейм картата също така.Не вярвам ако ти дават по 3-4 кинта за даскало да не можеш да отделиш по 1 за уоу...
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
Знайш аз как си зех играта.В продължение на 1 месец си събирах по 1 кинт от парите за даскало и си зех играта.И гейм картата също така.Не вярвам ако ти дават по 3-4 кинта за даскало да не можеш да отделиш по 1 за уоу...
Пробвайте warik.net Аз играя там. Преди да пуснат BC имаха много добър сървар на старата версия. Сега положението не е много добро, но постоянно работят по него и има бъдеще Аз играя там.