BLAKK METALL ATTAKK !!1

Нещата от живота
Публикувай отговор
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Exhume|Consume написа:?
??

Много смях... Поздрав за автора.
И за трютата, естествено. Радвате, особено частта с омразата и ненавистта. Покъртително.

И все пак, няма да ви тегля една майна на всичките метълисти (както направиха мнооого други по повод другия форум (имате поздрав от Ванката и Стефан)). Само ще отделя две думи на цялата помия, излята вече на куп страници - смЕх много.

Стей трю.
Как няма една свястна antimusic картинка. Нищо, представете си задраскан пентаграм с гаден надпис anti black metal. И давайте все така по форумите, образовайте, може една телевизия да спретнем. А, поръчаха ми да кажа, че ще има готик парти в "Абсент" и Стефан ще е дj (хахах) - съботата. Як invite.

Писна ми да бъда позьор -
NO music.
Няма поздрав. Со кротце.

ед./ развалих 88. (:

Agit8 - Losing of Matter
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Я му еба майката, га не можете ме разберете кво се мъча да ви обяснявам. Мислете, каквото си мислите, но не винаги си мислете, че това, което си мислите, е правилно за всекиго. Нема ум, нема Филм. Нема Филм . Нема Човек. Загинахме тука. Айде... всеки със разума си.

Nargaroth - Black Metal ist Krieg.

Къкто и аз с моя собствен такъв.

Три камили и две умни камили...
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

Carpathian Forest - The Swordsman

Никой насила не може да бъде накаран да харесва каквато и да е музика.
Аз съм един от малкото, на когото black metal-а се харесва заради самото му звучене, без да задълбавам толкова в текстовете и традиционните за изпълнителите ценности. Идеята ми е чужда, а и видът ми ни най-малко не уподобява вида на black металист, затова не мога да се нарека част от тази своеобразна култура. Но винаги мога да остана в ролята на никому неизвестния ценител, който задкулисно и без парадиране си слуша всичко, което иска...
Art for art's sake....

@haterz, като не ви кефи темата, просто потиснете желанието си да храните. Като нямате какво да правите, не го правете тук.
:flipFinger:
Аватар
Predator-S

Мнение от Predator-S »

Аз не разбрах частта със свинските глави.
Аватар
ATALAX

Мнение от ATALAX »

Величествено. Наистина е величествен подвиг да бъде пусната една такава тема в този форум. Хвала на тези открили онова, което си е само за тях. Пазете си го.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Hatrist, ???µ ?????? ???????»?°???µ?? ?? ?‚?µ?± ?·?° ?µ?????? - ?‡?µ ???????° ?…???±?°???° ???µ???µ?? ?±?µ?· ?‚?µ?????‚. :)
?????° ???‚???»?????µ/???µ ?????»???‡???°?? ?µ?»?µ???‚???????????‚?µ ?¶?°?????????µ/, ?? ???????‚?? ???????µ?‰ ?µ ?????‚?????° ?? ???????? ???° ?????° ?·?????†??, ?‚?µ ???µ ???° ?‚?µ?????‚. ?? ???° ?‚?? ???????·???°?? ???????°?‚?? ???? ???»?????°?? - ???µ ???? ?? ?‚?????±???° ?‚?µ?????‚. :wink:

??.??. ?—?° ?????????µ?? ???·?µ???? ?‚???·?? ?????????????? ?????? : Butcher ABC - Dozen of Dismembered Torsos .

??.??.??. ?—?????°, ???????…???°?? ???µ?????µ???‚.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

BLACK METAL IS ABOUT HATRED AND INTOLERANCE! NO FUCKING COMPROMISES!
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
SonicVibe
стига спамил
В момента играе: real_life.exe

Мнение от SonicVibe »

The Chameleon написа:Hatrist, не съм съгласен с теб за едно - че няма хубава песен без текст. :)
Има стилове/не включвам електронните жанрове/, в които водещ е ритъма и дори да има звуци, те не са текст. И да ти призная докато ги слушам - не ми и трябва текст. :wink:

True, true... :roll: Тук и тук например има някакви наченки на вокал, които страхотно допълват ритъма... :roll: [/url]
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Добре, и все пак, Darkthrone, Satyricon и Burzum си остават най-великите, не мислите ли, колеги ?
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

Nocturno Culto написа:Добре, и все пак, Darkthrone, Satyricon и Burzum си остават най-великите, не мислите ли, колеги ?

is playing Satyricon - Black Lava
and lovin' it.
И естествено, FUEL FOR HATRED AIR RAID SIREN, FUEL FOR HATRED TO MANKIND!!!!!!!!!!!
Визирам Satyricon - Fuel For Hatred {3:53}
Задължителна песен, must dwnld...
:flipFinger:
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Нещо създава у мен чувството, че тази тема създаде пое няколко "блек метъла“ ;)
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
start.a.war

Мнение от start.a.war »

LordOfDarkness написа:Нещо създава у мен чувството, че тази тема създаде пое няколко "блек метъла“ ;)
Или няколко начинаещи "блек метъла"... :) В процес на сваляне сам,разнообразието е хубаво нещо :)
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

В мулето има една много готина дискография на Slayer. Току виж и трашът ти хареса.
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
Predator-S

Мнение от Predator-S »

и в арената
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Nocturno Culto написа:Добре, и все пак, Darkthrone, Satyricon и Burzum си остават най-великите, не мислите ли, колеги ?

Дека са Emperor, Mayhem ... ? :)

Освен Slayer, другата траш група, която ми допада и може да се хареса на някой от вас е Testament. Пробвайте нещо.
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Morgul написа:

Освен Slayer, другата траш група, която ми допада и може да се хареса на някой от вас е Testament. Пробвайте нещо.

И Pantera.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
anemic executioner

Мнение от anemic executioner »

Morgul написа:Дека са Emperor, Mayhem ... ? :)
И те

Drudkh - Кров у Наших Криницях !

Как му казват ?

'true slavonic black metal'

Наздраве !
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

anemic executioner написа:
Morgul написа:Дека са Emperor, Mayhem ... ? :)
И те

Drudkh - Кров у Наших Криницях !

Как му казват ?

'true slavonic black metal'

Наздраве !

Не, казват му просто Drudkh... Graveland е трю славоник бляк мерал... пфф... Аз лично не бих обидил Drudkh с названието трю славоник блек мерал...

Drudkh - Вiчне Сонце
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

R'lych написа:
Morgul написа:

И Pantera.

И Kreator.
Chris написа:
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Drudkh са елитни... Една от най-добрите групи, които съм слушал. Нямат слаб албум, каквото и да се говори. Дори Autumn Aurora е наравно с останалите, това обаче е мое мнение. Не мога да се съглася с това, че е класи над останалите... При наличието на Лебединiй Шлях (не знам дали така се пише, ще ме поправиш, ако не е) всичко се изравнява. А колкото до новия албум - убиец е, но не съм го слушал много, може би само 10-тина пъти... Дори мисля, че не съм слушал всички песни по толкова... Абе, както и да е. Роман Саенко е най-великия. :)

п.п. И Sodom.
Публикувай отговор