In Trance We Trust...
-
Koksuel
- Обратна връзка:
Ми аз... като дете дето всичко слуша... се оказа, че и такова съм слушала... Scooter - Ramp и Nessaja... тези двенките просто ме убиват от удоволствие... Обаче хич не съм навътре в тоя стил...
И АТВ съм слушала... и много ми допада...
И АТВ съм слушала... и много ми допада...
"Щастието представлява кръгло кожено кълбо което се търкаля по тревата!
Когато спре да се търкаля, ние пак го ритваме..."
Когато спре да се търкаля, ние пак го ритваме..."
- Stiiv Olstin
- SonicVibe
- стига спамил
- В момента играе: real_life.exe
Ристо Металисто написа:Хахаха толко смешни изказвания видях в тея 5 страници...![]()
![]()
Някой от вас разбирачи да е чувал за Талпа, infected mushroom...нещо?
Представи си, чували сме...
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
- MarinoW
- Обратна връзка:
Ристо Металисто написа:Хахаха толко смешни изказвания видях в тея 5 страници...![]()
![]()
представи си, чували сме ги и о, Боже, дори сме ги слушали...
кво толкова ми се дуеш слушал си Infected Mushroom.Браво!Направо си нещо изключително.Няма такъв като теб...разбирач
Cowboy BeBop
- SonicVibe
- стига спамил
- В момента играе: real_life.exe
Ogonek написа:Ристо Металисто написа:Хахаха толко смешни изказвания видях в тея 5 страници...![]()
![]()
кво толкова ми се дуеш слушал си Infected Mushroom.Браво!Направо си нещо изключително.Няма такъв като теб...разбирач
Тихо, бе, ще му смачкаш самочувствието на дитЬето...
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
- MarinoW
- Обратна връзка:
eNforcer написа:Ogonek написа:Ристо Металисто написа:Хахаха толко смешни изказвания видях в тея 5 страници...![]()
![]()
Тихо, бе, ще му смачкаш самочувствието на дитЬето...![]()
нали трябва да го затапя, дреме ми на мен за самочувствието му...без това не би трябвало да му е толкова високо
Cowboy BeBop
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
![]()
Ми не, аз съм чувал за Talpa
А Infected ако дойдат в БГ няма просто да обяснявам какво ще бъде.
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
Ogonek написа:За да се посъживи малко имам предложение - обсъждане на всякакви партита - кой ще идва, къде;какво мислите за последните партита където сте били, такива ми ти работи...
spitfire написа:MAGRATHEA 5 years celebration
18.03.2006 (събота)
клуб Pulse (срещу KFC на ул.Стамболийски)
вход 10 лв.
Music:
Jaia (live) http://www.jaia.net
France, Digital structures
Vanja (Dj set)
Macedonia Ov-silence
Magrathea crew:
Sandal Wood
Stoyan
Tag
Oxydant
Psyphon
VoV
deco by: ADADRENALIN aka AFA (MK)
web: http://www.afadrenalin.com/
Visuals (Moonwatcher)
Chaishop // Bege Ouim Chaishop
Преди партито ще разпространим 350 промо CD-та със сет на Jaia
Jaia е името на транс и амбиент проекта на френския продуцент Яннис Камаринос. След като изучава музикална теория в продължение на две години, Яннис свири на пиано и клавишни инструменти в различни рок групи,а през 1992 композира и продуцира първото си произведение.
През 1995 година, заедно с Жан Мишел Бланше формират Jaia и издават парчета за “Fairway records”. Първият албум на Jaia, ”Blue Energy” излиза на бял свят през 1998 за Nova Tekk/Германия и бива преиздаден като двойно CD през 2000 с 6 допълнителни произвения под името “Blue energy/ Blue senergy” за Daikini records. Jaia издава също така множество парчета за различни компилaции и плочи за лейбъли като Iboga, Flying Raino, Т.I.P World, Island, Wagram, Milan и други.
От 2000 година,Яннис работи сам под името Jaia и през 2005 година издава албума Fiction за шведския лейбъл Digital Structures, които бива признат всеобщо като един от най-значимите в историята на транс сцената. В него Jaia обединява различни музикални стилове и дава израз на актуалното си звучене,което представлява смесица между progressive транс,progressive house, мелодичен psy, morning транс и електро. Същевременно Jaia продължава и да продуцира downtempo и амбиент парчета.
Яннис има множествено колаборации с различни продуценти и Dj-и измежду които Dado( Deedrah, Syntetic,…), Wizzy Noise, Silicon Sound. Ремиксира известни артисти като френската певица Милен Фармер, включително и нейните сингли ”C’est une belle Journee” i “Pardonne-moi”(Polydor, Universal) заедно с Blue Planet Corporation, мароканския изпълнител Tyoussi (Fairway, Sony Music), френската поп група Jpex(Wagram). Парчета на Jaia биват ремиксирани от Total Eclipse, Minilogue, Jimmy Van M и други.
Яннис работи и с Onelectronic(Extreme Music), компания занимаваща се със звукови библиотеки за кина и телевизии, която има колаборации с артисти като John Degweed, Nick Warren, Sasha i Oliver Lieb. Музиката на Jaia е звучала по телевизията във Франция - M6, MCM i France 3, в Швейцария, Япония (NHK, BSI.), в реклами и документални предавания, бива отразявана в списания.
От 1997 година насам Jaia има live участия в цяла Европа, Япония, Израел, Южна Америка, Канада и САЩ. Яннис свири на редица големи мероприятия като Return то the Source v Лондон, Gaian Mind Festival в САЩ, Solstice в Япония, Samothraki Dance Festival в Гърция, Universo Paralello в Бразилия, Voov Experience в Германия.
Ето и малко wallpaperi
Някой ще ходи ли, да знам да се оглеждам ли?
- MarinoW
- Обратна връзка:
Zero-Blade написа:Ogonek написа:За да се посъживи малко имам предложение - обсъждане на всякакви партита - кой ще идва, къде;какво мислите за последните партита където сте били, такива ми ти работи...
Някой ще ходи ли, да знам да се оглеждам ли?
човече там съм задължително! MAGRATHEA са един от най - добрите кланове в момента, правят нечовешки партита...
edit:1. сори ама сега виждам, че партито е било вчера...
2.Zero-Blade траковете дето са на сайта ти(дето си ги правил) са адски добри

Cowboy BeBop
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
Ogonek написа:2.Zero-Blade траковете дето са на сайта ти(дето си ги правил) са адски добри
Хъх, радвам се, че мислиш така, 'щото аз не мисля така
Иначе, от много време не съм слагал нищо ново там, сега като завърша това дето правя мисля (ама само мисля
::EDIT:: Zero-Blade - Take The Pills , тето затуй говорех. Мнения, ениуан?
- MarinoW
- Обратна връзка:
Zero-Blade написа:Ogonek написа:2.Zero-Blade траковете дето са на сайта ти(дето си ги правил) са адски добри
Хъх, радвам се, че мислиш така, 'щото аз не мисля така
Иначе, от много време не съм слагал нищо ново там, сега като завърша това дето правя мисля (ама само мисля), че ще го по-бива
::EDIT:: Zero-Blade - Take The Pills , тето затуй говорех. Мнения, ениуан?
виж, за първите, които си правил не знам, понеже слушах последните няколко, които си направил>Те поне ми харесаха
Cowboy BeBop