Цялата тема, цялата тема!
Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn]
-
Der Meister
- Обратна връзка:
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... sc&start=0
Тази тема ме срази, за малко да падна от стола.
И стана много популярна, за нула време постнаха адски много хора.
Значи беше успешна.
Тази тема ме срази, за малко да падна от стола.
И стана много популярна, за нула време постнаха адски много хора.
напуснал този форум в знак на протест срещу простащината
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Абе, вий хубаво давате теми, ама ако вземе да се появи някой мод или админ (абе, то има само един мод и админ, нооо
)
който да ги делне става леееко безсмислено.
Обаче на мен ми дойде гениална идея:idea: :
Защо Стелт или admin не местят подобни теми в нов раздел?Така всички тия бъзици остават живи и здрави и можем да им се любуваме по всяко време
Защо Стелт или admin не местят подобни теми в нов раздел?Така всички тия бъзици остават живи и здрави и можем да им се любуваме по всяко време
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
dadi[BS] написа:Абе, вий хубаво давате теми, ама ако вземе да се появи някой мод или админ (абе, то има само един мод и админ, нооо)
Отговорът на въпроса "Защо форума на PC MANIA няма рецикле бин" е "Защото целия форум е такъв". Тоест, ако тръгнем да разпределяме коя тема за къде е, половината теми ще отидат на "боклука"
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- Stiiv Olstin
-
Serious Sаm 8299
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=41258
ТЕМАТА НЕ Е ПО ТЕМАТА! ТОСИ ГАДЕН КОПИВАЧ МИ Е ВСЕЛ НИКА И СЕГА МЕ СРАМИ ПРЕД ФСИЧКИ! АС САЗДАДОХ ЧАЛГА КИЛАР! АС САМ ОРИГИНАЛА!
ТЕМАТА НЕ Е ПО ТЕМАТА! ТОСИ ГАДЕН КОПИВАЧ МИ Е ВСЕЛ НИКА И СЕГА МЕ СРАМИ ПРЕД ФСИЧКИ! АС САЗДАДОХ ЧАЛГА КИЛАР! АС САМ ОРИГИНАЛА!
AС САМ ОРИГИНАЛА
LOOK,MAMA, I AM A LUMBERJACK.
LOOK,MAMA, I AM A LUMBERJACK.
Serious Sаm написа:http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=41258
Савед: АКо иЗКаЖ да Си орегеналнен, Пи6и оргинално!
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
В грешка сте, приятели![LP]kiRoman написа:AcTivE написа:Отговорът на въпроса "Защо форума на PC MANIA няма рецикле бин" е "Защото целия форум е такъв".
Казано на място
Форумът има рецикле бин, просто само админите и модераторите (те щот са много btw) могат да го видят! Ако не ми вярвате, мога и да докажа твърдението си!
-
Der Meister
- Обратна връзка: