ПП
Май нищо не стана...

HUN73R написа:Така,значи разказа беше като цяло перфектен, имам няколко дребни забележки.
Първо малко ме учуди как Фокс се качваше така лесно по стените, облечен в стоманен костюм. Може би просто трябваше да приспи или да зашемети жената,която помисли за Стейси, не да я убива така брутално. А и изпразването на цял пълнител по един пазач беше странно. В описанието на Стейси тези „малко вратле,хубав корем, Сравнително голям и вдигнат бюст, румени бузи” малко не ми допаднаха на фона на ситуацията, все пак Фокс е там на мисия, не да си търси жена.ОБразът на Стейси като цело беше обре описан,но с това постоянно циврене нещо ме озадачи. Тя нали е лош,герой все пак,терористка, а горкта не спря да плаче през цялата втора част. Моментът в който се опита да го отрови беше просто перфектен, но тя пък заплака веднага след като го целуна, можеше малко по-сдържано.Също „битката” между двамата ми хареса много ,но това че Фокс почна да я целува ми се видя малко прекалено. А и описанието на Фокс – средно дълга руса коса, 2 кичура падащи пред лицето му … малко странно за войник от
специалните части и т.н.
Иначе Описанието му беше перфектно – уперагент, боравещ с вскакви огнестрелни оръжия,моментът с катаната беше добър, хареса ми. Като цяло персонажът беше перфектен. Битките с охраната също бяха перфектни,просто нямам забележки там.По натам може би беше малко прекалено Фокс да избива така безцеремонно съекипниците си,смятам че щеше да е по-добре да избягат бързо и най-много да убие някой със съжаление.Накрая ми хареса че Стейси най-после стана очакваното „лошо момиче” и започна да раздава куршуми, това беше добър момент,като изключим че пак рева точно преди това. И накрая вече може би бележката трябваше да е по-безцеремонна,тази беше малко мека, все едно „слънце мое,толкова съжалявам…”.
Не се хващай за забележките,разказа е страхотен,просто мен ме бива много в търсенето на кусури,макар и незначителни като в случая.Много ми хареса, браво.
Поздрави, HUN73R
greeny написа:Не знам, дали е късно за коментари, но все пак:
MetalGearRex да ти кажа донякъде подкрепям HUN7ER, Стейси много, ама твърде много циври! А бе от цялата работа не ми хресват взаимоотношенията им! Тя го отравя и той я гледал с поглед "ЗАЩО?!?"! Ам' как защо?! Фокс е достатъчно умен и "врял и кипял" в тия неща, за да знае! За друго... Наистина хората на Фокс и той много безскруполно се пуцат никой никого не ебава! Яко екшън малко странен.
В края на разказа Фокс го уцелват многократно и той си пада там и т.н., а в началото сумати и войници и веднъж не го "лизнаха" даже! Там е направо като супермен... накрая съвсем не е такъв... Твърде малко внимание си обърнал на душевните изживявания на героите...
Робърт Блонд и Ейдриан Уейн ако прочетът разказа ти жив ще те одерат! Стейси Бул в разказа ти няма нищо общо с тяхната! Ако ще използваш такива "мутирали" образи по-добре си ги измисли всички! Твоята Стейси трябва да се казва Стейси Булшит!
ПП
С извинение за последния абзац, ама си е непростимо !
MetalGearRex написа:Колкото до Зелената Чума, то тя е кръстоска между Отровната Айви (Батман) и Стейси Бул (а.к.а. Червената Чума) от книга-игра "Пегас 800-С" на Тед Грей (а.к.а. Робърт Блонд). Та в книжката имаше една картинка на тая мацка... Абе ако сте я чели няма как да не се сетите.![]()
Mistral написа:Дойде време, почваме класирането.
Авторите, както знаете: ЛС - първо, второ и последно място.
Посетителите: в темата, същата формула.
Все още чакам оценките на:
всички (без greeny)
MetalGearRex написа:greeny Не лош разказ. Уви, на моменти много тежък за четене. Това веднага го прави и не дотам приятен за четене. Все пак не може да не се отбележи добре структурираната вселена, която определено буди интерес. Впечатление правят и добрите описания, които добре прилягат на фентъзи стила. Уви, битката бих казал, е доста скучна и незапомняща се. Липсваха каквито и да е било динамични моменти, интригата почти липсваше... Може да се каже, че битката беше най-слабото звено в разказа. Но пък останалата част компенсираше това. Просто някак тази битка става едва част от по-интересното - от историята!