Serials,cracks,cd keys,cheats,patches,mods.....Всичко тук!
- DukeNukem
- Обратна връзка:
JazzJack имам един проблем с Arcanum:Of SteamWorks and Magick Obscura!!!!Като пусна играта почва да зарежда.И по време на инсталацията ме изхвърля от играта!!!!!!Моляте помогни!!!!!!

Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Аз съм я инсталирал без проблеми!!!!!!!!Но като я пусна от .exe-то по време зареждането на играта ме изхварля без никакви съобщения(че липсва файл и тн.).
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
{{RAZBIVACHA}} написа:Аз съм я инсталирал без проблеми!!!!!!!!Но като я пусна от .exe-то по време на инсталацията ме изхварля без никакви съобщения(че липсва файл и тн.).
Добре де,нещо се обърка.Искаш да кажеш по време на зареждането,не по време на инсталацията
Пробвай с пач от
http://www.3dgamer.ru/patches.shtml?seq=0&id0=0-A
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Мерси Джаз!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ти си най-готиния в тоя форум.
Играта варви перфект.
Ако ми намериш и някое четиво цена няма да имаш!!!!!!!!!!

Ти си най-готиния в тоя форум.
Играта варви перфект.
Ако ми намериш и някое четиво цена няма да имаш!!!!!!!!!!
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Не ме смятай за такъв дето не разбир от РПГ та ама виж ся:Трябват ми разни четива за Arcanum.(FAQs,Strategy Guide,Waktrough и други).Вече търсих в NeoSeeker и GameFAQS.com.
Аве пробвай вhttp://www.megagames.com
За True Crime
За True Crime
I IGNORE YOU!
As I close my eyes, I feel it all slipping away.
I COME TOWARD YOU!
We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
As I close my eyes, I feel it all slipping away.
I COME TOWARD YOU!
We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
-
Al Bandi