slim_k написа:Момчета,всичко по новата част е готово,но тя ще бъде пусната утре вечерта тъй като имам работа в мИРК.Аре...
Ok ...... ste 4akame .......
The Dark One написа:Хисарският поп написа:The Dark One написа:Хисарският поп написа:slim_k написа:Всъщност наистина си ги записвам.А иначе Лорд Абаба(Хисрския Поп)ще го вкарам,като какъвто иска да бъде,но да си измисли някакво американско име(не че съм някакъв американизиран идиот),щото къв ще е тоя българин,с български прякор,на ръководен пост в НЪПД
Ъфф добре ше си измисля тъпо американско име! Нека съм Закъри Стански!
Т'ва въобще американско, ли е?
П.П- По скоро циганско)
Ми американско е! Американските имена са тъпи, плюс тва и американците са най големите цигани! Така че това е най тъпото американско име което измислих! (Все пак ще играя американец! Пуу ужас! Не мога да си го предствя дори)
Значи искаш да си "циганина" с най-тъпо "циганско" име! Аха!
Железна логика! И името не е американско!
Хисарският поп написа:The Dark One написа:Хисарският поп написа:The Dark One написа:Хисарският поп написа:slim_k написа:Всъщност наистина си ги записвам.А иначе Лорд Абаба(Хисрския Поп)ще го вкарам,като какъвто иска да бъде,но да си измисли някакво американско име(не че съм някакъв американизиран идиот),щото къв ще е тоя българин,с български прякор,на ръководен пост в НЪПД
П.П- По скоро циганско)
Ми американско е! Американските имена са тъпи, плюс тва и американците са най големите цигани! Така че това е най тъпото американско име което измислих! (Все пак ще играя американец! Пуу ужас! Не мога да си го предствя дори)
А ако е американско, ще изядеш 20 кила фустъци наведнъж!![]()
Абе дреме ми как ше се казвам! Слим_К да ме пише както му падне!
The Dark One написа:Хисарският поп написа:The Dark One написа:Хисарският поп написа:The Dark One написа:Хисарският поп написа:slim_k написа:Всъщност наистина си ги записвам.А иначе Лорд Абаба(Хисрския Поп)ще го вкарам,като какъвто иска да бъде,но да си измисли някакво американско име(не че съм някакъв американизиран идиот),щото къв ще е тоя българин,с български прякор,на ръководен пост в НЪПД
П.П- По скоро циганско)
А, ако не е ти ще изядеш ли толкова!!?
...ако е, ще ги дам на сестра ми, да и отворя апетита : ))))
...какъв флууд правим с теб, а
Хисарският поп написа:The Dark One написа:Хисарският поп написа:The Dark One написа:Хисарският поп написа:The Dark One написа:Хисарският поп написа:slim_k написа:Всъщност наистина си ги записвам.А иначе Лорд Абаба(Хисрския Поп)ще го вкарам,като какъвто иска да бъде,но да си измисли някакво американско име(не че съм някакъв американизиран идиот),щото къв ще е тоя българин,с български прякор,на ръководен пост в НЪПД
П.П- По скоро циганско)
А, ако не е ти ще изядеш ли толкова!!?
...ако е, ще ги дам на сестра ми, да и отворя апетита : ))))
...какъв флууд правим с теб, а
Ше ги изям, стига ти да ги купиш![]()
![]()