EDIT:
Последният експенжън се казваше "Dante's Faggotry", ама сега чакаме новия.
EDIT2:
И май е азиатско, защото има много пост-гринд
Какво е пост-гринд?Gipo написа:ПСМ е най-якото ММОРПГ, казва се "PCM Forum Warriors - The Chronicles of The Nerds"
EDIT:
EDIT2:
Има слухове и за нов експанжън:"The Tale of Chameleon-Raping Little Girls,Vol.1"Gipo написа:ПСМ е най-якото ММОРПГ, казва се "PCM Forum Warriors - The Chronicles of The Nerds"
EDIT:
EDIT2:
Слабо се продаваше и го изтеглиха от мрежата, говори се усилено, че ще го пускат като freeware.NhazUl написа:А кога мина Wrath of the Widowmaker
И двата бяха много бъгави,затова пуснаха 3-ти.NhazUl написа:Ама за Хами имаше бе, първо беше Chameleon's Crusade: Lolis' Darkest Hour, после Spameleon's Rampage: Over 9000.
ееех като видях датата януари 2007 и ми стана милоreadonly написа:The Chronicles of Гръчата си беше смаш хита.
Коментарите които са били писани за видеото,цитирани във видеото,са големи :Дreadonly написа:The Chronicles of Гръчата си беше смаш хита.
Видяхме се във Варна преди два дни да обсъдим някои теософски казуси.Nocturno написа:кво прай баце Марто бе ??
V.L.M. написа:Видяхме се във Варна преди два дни да обсъдим някои теософски казуси.Nocturno написа:кво прай баце Марто бе ??
Ще си правим нещо като микросимпозиум на гностическите школи в Русе.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq