Отново на футболна тематика, защото ми е скучно
Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно
Според мен е комбинация от двете. Имат безобразен терен и в същото време го и наводниха, за да е още по-трудно за отбор, който владее топката много и я подава по земя. Иначе ето част от отзивите https://gong.bg/football-sviat/ispania/ ... rvi-503012
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Петела обясни по време на мача със Словения какво представлява турнирът. Не мога да кажа, че разбрах особено.
Важното е, че взехме три точки. Може да се поспори доколко играта вървеше. Головете ни бяха абсолютен късмет. На преден план в ума ми се появява въпросът дали ако селекционерът не налагаше млади българчета по случайност нямаше "старците" да издъхнат за едно полувреме, както беше досега. ОТНОВО не се играе с централен нападател, което за мен е равно на самоубийство. Отказвам да повярвам, че няма кой да се повика. Попов го бива да играе зад нападателя, не да имитира такъв (иначе е супер момчето).
Ще ходя на Норвегия, макар че там е по-вероятно да ни ошамарят и пак да има "Приземяване" и т.н. заглавия, отразяващи "реалността" на българския "футбол" (всъщност такива писания илюстрират нежеланието на някои хора да приемат, че българският футбол може да има по-слабо поколение). Ако вземем още три точки ще се кача на влакчето на мечтите. И в момента ми е доста весело.
Да живее Петела!
Важното е, че взехме три точки. Може да се поспори доколко играта вървеше. Головете ни бяха абсолютен късмет. На преден план в ума ми се появява въпросът дали ако селекционерът не налагаше млади българчета по случайност нямаше "старците" да издъхнат за едно полувреме, както беше досега. ОТНОВО не се играе с централен нападател, което за мен е равно на самоубийство. Отказвам да повярвам, че няма кой да се повика. Попов го бива да играе зад нападателя, не да имитира такъв (иначе е супер момчето).
Ще ходя на Норвегия, макар че там е по-вероятно да ни ошамарят и пак да има "Приземяване" и т.н. заглавия, отразяващи "реалността" на българския "футбол" (всъщност такива писания илюстрират нежеланието на някои хора да приемат, че българският футбол може да има по-слабо поколение). Ако вземем още три точки ще се кача на влакчето на мечтите. И в момента ми е доста весело.
Да живее Петела!
Пак ще кажа, че въпреки че баща ми и дядо ми са Левскари, винаги говедата ми са смешни... Аз се чудя дали да ходя на ЦСКА-Черно море...
Между другото, мисля си да започна да подкрепям и Ботев Враца https://www.sportal.bg/news.php?news=745219

Между другото, мисля си да започна да подкрепям и Ботев Враца https://www.sportal.bg/news.php?news=745219
тежки нокаути
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Защо трябва да викаш за силния за деня, това го правят 12 годишните? Аз горе-долу на тази възраст, точно по тази схема, се зарибих по Реал Мадрид и при все, че почти не гледам клубен футбол, все още се водя от тях.
Ама ти четеш ли му изобщо тъпизмите? 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аз не разбирам защо възхвалява тези хора, които са част от виновниците за упадъка на държавата, ама както и да е.
тежки нокаути
защо да не е ?Ashkenazi написа:Това сериозно ли е?The Arrow написа:тези хора, които са част от виновниците за упадъка на държавата, ама както и да е.![]()
![]()
тежки нокаути
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Сашо, ако продължиш да съществуваш
ще те банна.
Перманентно.
По ЕГН.
ще те банна.
Перманентно.
По ЕГН.
¯\_(ツ)_/ ¯
- Мастър Люх
- В момента играе: ❚█══█❚
mochmeta
da napraim edin patreon
da mu kupim hapcheta

da napraim edin patreon
da mu kupim hapcheta
TAPAKO PROST...
Поздрав за Волтажа: https://www.capital.bg/politika_i_ikono ... _titla_na/ 
тежки нокаути
По-добре патреон за специализирана помощ 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
DMS за евтаназия дали можем да открием?Gipo написа:По-добре патреон за специализирана помощ
¯\_(ツ)_/ ¯
- Мастър Люх
Вчера Барса направиха уникално слаб мач, в който можеше да им вкарат 10 гола, но някак стигнаха до обрат и биха. Ясно е, че тези са си доста неприятно място за гостуване, но за малко Барса да им подари разгром.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Нещо страшно се случваGipo написа:Вчера Барса направиха уникално слаб мач, в който можеха да им вкарат 10 гола, но някак стигнаха до обрат и биха. Ясно е, че тези са си доста неприятно място за гостуване, но за малко Барса да им подари разгром.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Просто няма свежест в действията и се случва нещо, което преди не се случваше никога - наш човек е с топката и има максимум 1 вариант за пас. Преди тактиката беше около човека с топката да има 2-4 варианта за пас и всички се движеха компактно и разцъкваха, докато противникът просто гледаше в недоумение. Това, в комбинация с неналагането на младежи, все повече ни превръща в отбор като всички останали.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Меси
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Отне ти 36 думи (пейстнах в уърд), за да напишеш нещо, което можеше да стане с три: "аз съм смотаняк". Бъди по-пестелив.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Мастър Люх