Mass Effect 3

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
thewhitestig

Re: Mass Effect 3

Мнение от thewhitestig »

Какви са главните решения които взехте?
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Главно решение да не игаря играта. Още в единицата го взех и е едно наистина много добро решение. Препоръчвам го на всички.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

iddqd написа:Главно решение да не игаря играта. Още в единицата го взех и е едно наистина много добро решение. Препоръчвам го на всички.
Дано никога да нямаш деца че си толкова прост.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
SolidSatan
В момента играе: квото доди

Мнение от SolidSatan »

thewhitestig написа:Какви са главните решения които взехте?

Най-тежкото ми решение беше да избера
Spoiler for :
Гетовете пред Куорианците :evil: , нз колко силни са последните ама Гетовете 600 military аssets дадоха деба, множко си е :)
kFp_Kamko

Мнение от kFp_Kamko »

Абе защо не мога да кацна на планетата Дакууна или по някакав начин да взаимодействам с нея? Имам 2 куеста при нея , но просто нямам опция да намеря артефакта или другия куест - да и спася обитателите... Някакви идеи ? СПОЙЛЕР !!!!!!!!!! Кооооолко тъжно ми стана като избрах Гетите пред Куорите и Тали се самоуби :Х само ако знаех.......Ся ще трябва да еба Тсони :(((
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Кви деца бе циганин? Тука да не сме в циганската ти катуна дето раждате на по 10. Ти дано да дориш тризнаци през гъза си.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
doom123

Мнение от doom123 »

Jedi Knight написа:До последните десет минути е невероятно. След това не е за вярване...
Четох във форума им какъв е бил оригиналния край, както го е замислил Капришин още на времето, и сравнявайки го с тоя дрисек дето го сервира новия им сценарист, ми се иска да го ритам докато не си изплюе топките...
Ще споделиш ли какъв е бил оригиналния край.
Аватар
Jedi Knight
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Обратна връзка:

Мнение от Jedi Knight »

В спойлер таговете са оригиналния и края който е в играта.

http://www.ign.com/boards/threads/somet ... 250066288/
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-Rock
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

kFp_Kamko написа:Абе защо не мога да кацна на планетата Дакууна или по някакав начин да взаимодействам с нея? Имам 2 куеста при нея , но просто нямам опция да намеря артефакта или другия куест - да и спася обитателите... Някакви идеи ?
Десен бутон близо до Dekuna за да хванеш на радара, че там има нещо?
И двата куеста се "минават" като пуснеш проба, няма кацане.
Come, my raven, it could be a lark.
Аватар
BadZealot
В момента играе: Според теб?

Мнение от BadZealot »

Абе в репака в замундата има ли
Spoiler for :
мисията дето земаш протеана
че се още чудя коя версия да изтеглия.
It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

SHEPARD DIES
SHEPARD DIES

Пичове мерси, че се размрънкяхте за края на играта, та не бях с очакванията за нещо велико, каквото подобава на игра като тази. Или поне на първата и част.
В крайна сметка не съм разочарован. Краят е тъповат, но заради вас очаквах да е още по-зле, например напълно отворен. Сега съм със смесени чувства и сърбеж по скротума.

Дори с тъпия си философски избор, ако го бяха направили като последния Deus Ex, щеше да е красиво.
Но не е.
Тъповато е.

Кур.
Мас Ефект УМРЕ.

Badassfully
Изображение

ЕДИТ: kFp_Kamko , излез от Цитаделата и пак влез и се върни при тъпия Елкор и му кажи за шибанта му Dekuuna. Нема толко бъгави сайд куестове.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

^^
аре еби си майката ве педераст гаден :x
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
kFp_Kamko

Мнение от kFp_Kamko »

Firzen написа:
kFp_Kamko написа:Абе защо не мога да кацна на планетата Дакууна или по някакав начин да взаимодействам с нея? Имам 2 куеста при нея , но просто нямам опция да намеря артефакта или другия куест - да и спася обитателите... Някакви идеи ?
Десен бутон близо до Dekuna за да хванеш на радара, че там има нещо?
И двата куеста се "минават" като пуснеш проба, няма кацане.
Проблема е , че куестите са ми активни и ги имам в журнала , но като сканирам планетата не намира нищо ... стой си неактивна :@
разбивача 4

Мнение от разбивача 4 »

Края не ме кефи графиката е ужасна и играта е много кратка за рпг.Сега трябва да я трия от компа
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

разбивача 4 написа:Края не ме кефи графиката е ужасна и играта е много кратка за рпг.Сега трябва да я трия от компа
Как няма да ти е кратка като правиш само Priority мисиите. Имаш достатъчно сайд куестове.
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

Финалът щеше да е в пъти по-добър, ако
Spoiler for :
всичко свършваше със сцената, когато Андерсън и Шепард гледат към Земята и си говорят
!
Come, my raven, it could be a lark.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Firzen написа:Финалът щеше да е в пъти по-добър, ако
Spoiler for :
всичко свършваше със сцената, когато Андерсън и Шепард гледат към Земята и си говорят
!
TRUE :!:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Раскольников
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons

Мнение от Раскольников »

Spoiler for :
!
+1

Иначе току що я завърших...
В крайна сметка, след епичната 1ва част и обещаващата 2ра, Mass Effect 3 ме остави с адски странен и силен "meh" вкус...

Най-малкото заради момена в който се усетих че играя заглавие от Bioware ,в което най-изпипаната консистентна и неотменно забавна част е стрелбата и битките....
Историята се беше стандартното "митологично" клише, а за "RPG" системата да не говорим...В играта вече дори няма инвентар да му се невиди...

Начина по който е организирана играта до толкова те предразполага да я възприемаш като 3rd Person Shooter че в един момент дори ти става досадно да мислиш за параметрите на оръжията и караш с каквото имаш(аз за цялата игра съм си сменил оръжията точно 3 пъти, а бронята 2)

За сметка на това имаше моменти, особенно на Тесия и в Базата на Cerberus , когато това колко добре работи бойната система и адреналина от нея ми бяха просто "wow"...

Сега - всичко това щеше да е прекрасно като Mass Effect не беше ШИБАНО РПГ В КОЕТО НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СЕ ПОЧУСТВАХ СЯКАШ РЕАЛНО ИГРАЯ РОЛЯ, А ПРОСТО ГЛЕДАМ ОТСТРАНИ ПУСКАЙКИ ПО НЯКОЙ ЗЛОБЕН/МИЛИЧЪК КОМЕНТАР от време на време...

Ако гледаме обективно , единствените ситуации в които избора на играча можеше да има значение бяха свързани със ситуации от предните части - Проблема с кроганите и войната между Куариан и Гет. В всички "нови" ситуации и дилеми избора на Шепард е чисто козметичен.
Понякога даже се усещаше че изборът влияе точно за една реплика, а след това диалогът рязко прескача обратно в оригиналната си полоса.
Явно на Bioware/EA им е писнало да влагат ресурси в реално разклоняващ се сюжет, ако могат просто да ти дадът избора как да се държиш, и това да е достатъчно за повечето играчи....

Другото , което ме подразни беше не толкова идеята за хомо-връзките и тн. а че играта буквално се опитва да ти натрие в носа колко либерана и толерантна е....Нямам нищо против хомосексуалните връзки - нито в истинския живот , нито в игра. Това което обаче ме подразни и беше почти комично е че ВСИЧКО ЖИВО - ЖЕНА,МЪЖ, ИЗВЪНЗЕМНО СЕ НАТИСКА НА ШЕПЪРД. Примери:
-Стар боен другар(Кайдан), който на теория би трябвало да знае че съм имал връзка с Ашли започва да те сваля в болницата и да ти реве на рамото, говорейки за това колко много има да каже но не може(Демек - колко In The Closet хомо е)
-Миранда, която на моя Шепърд му беше хипер неприятна 2рата игра изведнъж започва да ти се обяснява из цитаделата как иска да е с теб, но не може.(ВТФ - Мразех го в червата това НПЦ и бяха в ужасни отношения)
-Пилота на совалката ти оставя съобщение да го видиш в трюма, само за да ти се разреве как е изгубил съпруга си и колко е самотен (ВТФ???!)
-Лиара на 3 пъти и казах "Не - всичко е в миналото! НЕ! НЕ ЩА МА!". До последната мисия нови и нови кътсцени и опити да ми натирят връзка. Даже в един момент тя ти предлага "подарък", който в крайна сметка е еквивалента на секс за нейнара раса...Отново - независимо от отношения, коментари и тн...
-ВСИЧКИ Важни Персонажи минават през капитанската каюта и имат многозначителни диалози със Шепард вътре...
-Гаръс,Кайдан,Лиара, Тали - всеки от тях има поне една кът-сцена на Цитаделата, която можеш да превърнеш в "среща"....
-Тали и тя като Лиара, само че там поне зависи как ще разрешиш куеста и...

Добре пак че Рекс и Легион не тръгнаха да ме свалят че това вече щеше да е....
Просто Байоуеър са отделили толково много време,внимали и услие на романтичните връзки, че в опита си да развият всички възможни ситуации еднакво стават смешни - Едва ли не оставаш с впечатление че Шепард живее в галактика, в която всички са някакви нимфомани, който чакат да им скочиш...
И въпреки че отделните сюжетни нишки може да работят добре, като поставиш играча в ситуация в която буквално на всеки 5 минути някой се опитва да го сваля ефекта се губи изцяло...

В същото време основния сюжет за Риипърите, Цитаделата, Вселената и всичко останало , особенно последната 3ретина - След войната между Куориан и Гет - ми се стори меко казано недоразвита и претупана. Сякаш е трябвало да бъде много по-мащабна и добре развита, а не са имали време(Въпреки че са имали и идеите и бюджета)
Lets have a black celebration

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Ерджан написа:
Spoiler for :
!
TRUE :!:
Amen to that!

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Раскольников написа:...
+1 на всичко.
И не знам дали знаеш, но в момента в който приемеш една връзка, останалите се блокират. Няма го онова епично чувство за прекрасно разработена игра като в първата, където ако тръгнеш да сваляш и Ашли и Лиара, по едно време те сгащват двете и ти обясняват че си курва и те карат да избереш едната.
Например в третата казах на Ашли че тя ме е изоставила, след това наебах Миранда, влизайки в роля, и очаквайки след като Ашли се върне на кораба да мога да избера романса с нея.
Кур. Останах с тъпата Миранда.
В тази игра можеш да си педераст, но при всички случаи си моногамен педераст. И Цитаделата е пълна с лесбийки.

Изборите в играта са пълна простотия, освен тези отнасящи се до военната ти мощ. Най-големия е, че можеш да съюзиш гетите и куорианите.
Репликите са абсолютно безсмислени, и това беше очевидно още с гениалната идея да можеш въобще да ги изключиш, но все пак имахме надежди. Избираш реплика, Шепард наистина казва нещо различно, може да получи максимум един уникален отговор, след което разговора продължава по план, или просто се пропускат 2-3 реплики. И пак същото. На практика няма никакво значение, освен когато са paragon/renegade репликите отнасящи се до военната мощ. А повече ме кефеха диалозите в които трябва да избереш между два отговора казващи едно и също, но най-яки определено бяха тези, в които просто башваш спейса докато събеседника ти не приключи с това, което има да каже. Ако сте свикнали да го натискате по веднъж както в предишните игри и ако не влезете в диалог да разберете, че няма какво да се каже, пропуснали сте. И аз съм пропуснал доста преди да разбера тази поредна гениална идея.

Каквото и да се избере накрая,
Spoiler for :
Шепард умира, мас релетата се унищожават, разликата е във философските ти възгледи спрямо избора който си направил. На практика каквото и да избереш ти се показва почти едно и също... с различен цвят. НАЙ-ТЪПАТА ИДЕЯ за която и да е било игра, а за нещо толкова епично, за което имахме такива очаквания... Нямам думи.
Колкото това може да балансира нещата (а то не може), шутър елемента наистина е на ниво. Тоест на нивото на кръста ти с всичките "chest-high walls" и подобието на GoW. Но пък особено в последната мисия наистина има атмосфера и зрелищност. И даже става бая трудно, когато трябва да се биеш с по 4 брута и 2 баншината наведнъж. Това не знам как се минава на най-високата трудност. Но може би проблема е в моя сентинел, че нямах AP патрони.

Тази игра е RPG колкото и Call of Duty е RPG.
Но как да е, играта свърши, ако ви хване носталгията превъртете първата и си представете, че е съществувал само един рийпър.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Публикувай отговор