Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Me

Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer

Мнение от Me »

Пълната версия пак ли ще е толкова лесна? Вярно, че бетата е едва половината от първи акт, дори и по-малко, но може и гол да се мине. Играта въобще не е толкова предметно зависима колкото предшественика си.
CPUCore

Мнение от CPUCore »

Диабло 2 на нормал до blood raven не можеш ли да го минеш без дрехи :?
Иначе играта има 4 трудности и очакваш на 1/3 от град 1 на първата трудност да не ти е лесно ?Направено е така, за да може в началото всеки, който знае как да ползва мишка да може да я играе и един вид началото да е newb friendly и впоследствие да става все по трудно докато се стигне hell/inferno, което са обещали да е безбожно трудно :D
Dr.Falus
В момента играе: На чичо доктор.

Мнение от Dr.Falus »

Е на Inferno какви ли ще са враговете? Immune към всички елементални щети и без шанс да им смъкнеш имунитета с някоя ауричка? :lol:
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Нито аури ще има нито имунитети. Ако на нормал ще са 5 фаленчета с магия за съживяване само на шамана им, на инферно ще са 50 фаленчета, всичките с различни магии и всяко едно ще може да се съживява от само себе си и като добавим, че ти трябва да удряш едно фаленче 50 пъти да го убиеш, с най-яките итеми, то ще те сваля с два удара, пак с най-яките итеми. А като чуеш да извика "РАКАНИШУ" помпай t-то и чакай да дойдат трима твои приятеля за да свалите първото фаленче, докато другите ви обграждат и шаманите им дават дюрекси с онея плежър точки по тях.
LA COKA
Аватар
Найн Инч Нейлс
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Обратна връзка:

Мнение от Найн Инч Нейлс »

раканишу раканишу куро ми янко... няма нищо общо с шедьовъра тая игра
как така старкрафт 2 я направиха 1:1 копие на единицата а тук усраха работата..
и тогава щеше да има критики, но сега ме е яд, че е толкова различна и направена за малоумни както всички нови игри
Аватар
Undead Dude
Обратна връзка:

Мнение от Undead Dude »

Готин, нека да излезне цялата игра и ще мрънкаме тогава. За сега ме кефи да фармя Leoric с корейци ;)
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

абе адаш що не цъкаш с нас? о.О знаеш ли кви партита заформяме, чай даже ще те адна в общия :D
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
rara88

Мнение от rara88 »

Като човек който играе Diablo 2 от самото му излизане искам да кажа, че бетата не ми вдъхна голямо доверие. Вярно, зарибява, НО не ми харесва тенденцията на blizzard да си правят игрите "дебил френдли" Дефакто с новата им система за разпределение на точки и вдигане на правилните скилове, всяко ламерче ще има перфектен билд на героя.

Просто докато близзард не спрат да си правят игрите обхващи колкото се може повече хора ще виждаме все по разочароващи неща ......

Имам забележка и към AH, вярно има доста евреи в близард, обаче каква ще е тази такса от 1.20 за продажба на стойност 1.50$ ?!?! И след това им гледаме големите носове и лукавите усмивки, как всъщност АХ е направен за удобство на играчите ?! ЕМИ Близард ще спечелят повече от комисионни отколкото от продажба на играта :idea:
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

CPUCore написа:Диабло 2 на нормал до blood raven не можеш ли да го минеш без дрехи :?
Диабло 2 когато излезе точно на блъд рейван се умираше по 10 пъти докато я убиеш
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

то и едно време на Butcher-a колко се мреше в диабло 1 ама времената се менят :lol: от хардкор НЕС геймъри сме на дебилни дечица дето са богаташчета :roll:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Me

Мнение от Me »

Wannabe написа:
CPUCore написа:Диабло 2 на нормал до blood raven не можеш ли да го минеш без дрехи :?
Диабло 2 когато излезе точно на блъд рейван се умираше по 10 пъти докато я убиеш
То дори Corpsefire в Den of Evil ще те опука, ако не го кайтваш, докато в в D3 се завирам в една тумба с моби без проблем. Да не говорим, че заради глупавия hitbox и да кайтва не може човек, направо издивявам като играя с Хънтъра.
Надеждата ми е в Inferno, защото в последните години нямаше никакви наистина предизвикателни игри за PC.

Ten Bears написа:Жалко само, че няма сървъра който искам за Диабло 2.
EPSBG - единствения читав сървър в последните години. Беше почнал да запада малко преди да спра да играя, преди 2 години някъде. Сега не знам какво е положението.
Аватар
Найн Инч Нейлс
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Обратна връзка:

Мнение от Найн Инч Нейлс »

Жалко само, че няма сървъра който искам за Диабло 2. Иначе щех да почна пак да я играя.
Просто тоя dreaming ми е супер противен с тая сган където е събрана там.
Хофа беше номер 1, беше 1:1 като близард до като оня е некъв смотан, бъгав емулатор който няма нищо общо с хофа.
Просто като гледам колко ми е смотано диабло 3, ми иде да почна старата да я играя... но няма къде. Мислил съм да права сървър, но е умрела работа за толкова стара игра.. неможе човек да си плати тока и разходите. А и никой незнае хеадофф какъв емулатор е ползвал, защото е очевадно, че няма нищо общо с PvPGN
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

the open beta is over bros :!: сега остава да чакаме :oops:
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Труповоз

Мнение от Труповоз »

Защо имам чувството, че бетата имаше autoaim?
Аватар
vasito

Мнение от vasito »

Разочарован съм бе да го еба
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Ем аз не, въпреки всичките нууб френдли тъпотии атмосферата още си я има и според мен ще ме задържи пред компютъра бая време. Бе 70те лева си струват отвсякъде
Аватар
vasito

Мнение от vasito »

Няма никва музика па ако има са някакви звуци. Всичко е хелоин атмосфера. Все едно съм в Darkshire
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Wannabe написа:Ем аз не, въпреки всичките нууб френдли тъпотии атмосферата още си я има и според мен ще ме задържи пред компютъра бая време. Бе 70те лева си струват отвсякъде
Я кажи за тея 70 лв... :D

Че аз по-добре оферта от тая на amazon.co.uk за 32 паунда и още ~2 за доставка не намирам. :?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Труповоз

Мнение от Труповоз »

вярваш или не, ако имам късмет ще я взема за 40 лева
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

vasito написа:Няма никва музика па ако има са някакви звуци. Всичко е хелоин атмосфера. Все едно съм в Darkshire

васкес, в бетата има главно ембиънт, няма да спойлнат епик ОСТ-то ти па :lol:
天皇陛下万歳。。!
Публикувай отговор