Елементе забарви Р4(абе зависи за какво ти трябва, ама като цяло не си струва, А64 винаги е по-напред в почти всеки аспект). Но няма смисъл от 3200+, земи си 3000+ - $50 по-евтин,а като го клокнеш разликата е никаква. А за дъно АSUS A8N, но чувам имало разни проблеми с дъното на висок клок. Помисли колко кинта ти се дават за дъно като имаш предвид че проца е $160.Ако имаш кинти за харчене - DFI Lan Party NF4 ама е към $170 и не се знае дали ще го внесат скоро. Но за чипсет само нФорс 4 е решението. За рамта стои сложно въпросът, защото А-дата привършва вече.PQI Turbo била алтернатива, но била по-слаба от Витестат като цяло. Ще трябва да потърсиш по фирмите и да питаш за рам с TCCD чипове или в краен случай ВН-5. Тоя Радеон дето си избрал е много слаб, не си го взимай просто. Най-малко ГеФорс 6600, ако маш повече кинти 6600ГТ за момента нямат конкуренция.
Иначе Максе аз това го правя с V-data с 5В чипове(добрата ревизия) и си летя на 2,0-2-2-3 тайминги(в интерес на истината не съм пробвал точно 170, проца много грее, но на 166 няма проблем) но все пак съм с 256ДДР, а ти с 2х512 двуканално, което също спува таймингите таймингите. А твойта ако се предава вдигай таймингите. Може направо да хвърлиш едно ЛС и да кажеш с какви тайминги и с каква рам си сега да видим, може още малко да се изкопчи. Уви това дъно ме спира доста,а нямам охлаждане и захранване иначе щях да си изпържа проца на 200 шина, смятам че ще ги хване, но рамта може и д ане ще, ако иска ще е на много високи тайминги. Така и така май ще ми е по-лесно да мина на А64. Ако изкопам кинти за сокет 939. Още ме е яд че проклетите РТС нямат ДФИ Инфинити ианч сега щях да си летя с него.
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)