мамка му, как можа да се падне последният пост на страницатаRTM написа:Няма ли да пускате нови снимки?
А, и постът под този съква.
С кого коментирате...
Re: С кого коментирате...
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Много мразя револвери, никак не ме кефят, супер по-кеф ми е да стрелям с пистолети със затворен блок. Затова ако ше е .44 бих стрелял с малкия DEagle, но един патрон .44 струва около 2 лева, докато взимам 9х19 para за 60 стотинки. Дали ше изстрелям 10 докато ме заболи китката да удържам отката на ебания револвер, или ше си опукам кутия 9ки и ше си напрая кефа?Max. написа:Като стреляш с това,тогава ще станеш мъжCaptain Hero написа:Много са тесни коридорите, немах място да си теглим една кифленска снимка как се целим
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 8805_n.jpg
Яко CS баце, стрелях с H&K USP!![]()
С Glock вече съм стрелял, USP-то по ми хареса![]()
Много искам с Beretta 92 да стрелям ама я нямаше, имаше някаква компактна, която е за педали.![]()
Следващия път ше стрелям с Walther P22, с .22-ка не съм стрелял, казват че било готино като не рита толкова, но се съмнявам да е по-готино от 9ка. А тия изгъзици за малкопишковци си ги дръж, щото са всичко, ама не мъжки.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Дезърт Ийгъла е бедес в игрите ама ирл е ебахти неточното оръжие. Glock 23 който ползва .40 S&W (с Глок са FBI и CIACaptain Hero написа:Много мразя револвери, никак не ме кефят, супер по-кеф ми е да стрелям с пистолети със затворен блок. Затова ако ше е .44 бих стрелял с малкия DEagle, но един патрон .44 струва около 2 лева, докато взимам 9х19 para за 60 стотинки. Дали ше изстрелям 10 докато ме заболи китката да удържам отката на ебания револвер, или ше си опукам кутия 9ки и ше си напрая кефа?![]()
Следващия път ше стрелям с Walther P22, с .22-ка не съм стрелял, казват че било готино като не рита толкова, но се съмнявам да е по-готино от 9ка. А тия изгъзици за малкопишковци си ги дръж, щото са всичко, ама не мъжки.
a.k.a Frosty
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Е тва е .50-тката, което е най-тъпото ръчно оръжие въобще в производство. Добре че стана известно покрай филмите, та се знае за него въобще. Най-комплексарския пистолет ever.Max. написа: Дезърт Ийгъла е бедес в игрите ама ирл е ебахти неточното оръжие. Glock 23 който ползва .40 S&W (с Глок са FBI и CIA) > All за мене,е и USP в краен случай ако е 45 не бих отказал :Д Беретата е кенеф,стрелял съм с такава,мене лично не ме кефи.На тебе може да ти е по удобна като я пробваш нз
Бтв виж този клип за Дезърта http://www.youtube.com/watch?v=BWZFaiTdKwM
![]()
![]()
Як е пистолета ама луд ли си,то гърмиш веднъж чакаш 1 минута да се успокои :Д Аз ако си взимам такъв ще е .357 че хем има най много патрони,хем не би тряяло има чак такъв откат.
Той си е точен, обаче заради високозарядните му патрони е с изместен център на тежестта напред, та да понесеш отката. Представи си как се взима прицел с и без това 2 кила железо, което упорито клюма напред. Колко пъти ше се прицелиш и стреляш преди да ти окапе ръката?
Иначе аз говорех за .44-ката на Орела, която също е изгъзица, но е по-адекватна от изцепката на Taurus. Общо взето всичко над .40 бие на изгъзица, според ситуацията бих приел и .45, но всичко нагоре без приклад си е комплексарщина.
ЦРУ нямат стандартни служебни пистолети, ФБР получават Глокове след завършване, а в зависимост от отделите може и разни SIG-ове и H&K, не е баш като Glock да е символа на ФБР. Но да, най-разпространен е. Аз със Глок съм стрелял само с 2-ро поколение 17-ка и си е готино, бих опитал и 23-ка ако ми падне. Но за момента най съм мерак за Beretta M9, но не бих си я купил. Ако ше е мое, май най ме кефят SIG-овете, но това е в далечно бъдеще когато евентуално се сдобия с разрешително.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
И аз за тва ти казвам .357 орел
Имаше един много любим мой филм Harley Davidson and Marlboroman,е там имаха само 12 или 18 долара забравих,и Харли с магнум .357 а Марлборо с Орел и само след всеки изтрел си броят парите, "Фааак тези изтрели ти струваха 4 долара а не уби никой"

a.k.a Frosty
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Ейш, мъжки...

"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Мr.Anderson

Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ

did I win?
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
DOMINATION
PUSHED INTO LIVING HELL 
- Алминатора``
Е то след 1 точен изстрел едва ли ще е нужен втори по принципMax. написа: Бтв виж този клип за Дезърта http://www.youtube.com/watch?v=BWZFaiTdKwM![]()
![]()
Як е пистолета ама луд ли си,то гърмиш веднъж чакаш 1 минута да се успокои :Д
И бях чел някъде, че специално .50 е създаден за трепане на 600кг. + животни по сафарита, а не за престрелки с хората, така че общо взето всичко е оправдано
Все агенти сме.
- Маце Борко
Господ бди над мен

- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Имаш най-бабешките чершаф и калъфка някога
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
- Маце Борко
Ох, а още не си видял етажерката с плюшените играчки дори...
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
мен па ме кефат. 
- Undead Dude